Ελλάδα

Κούγιας: «Δεν θα κρίνω τις συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου»

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την πρώην σύζυγό του, η οποία δήλωσε πως ούτε εκείνη, ούτε τα παιδιά της δεν συμπαθούν τη συντροφό του

Κούγιας: «Δεν θα κρίνω τις συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Απάντηση έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, στις δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, για τη σύντροφό του. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου, το πρώην μοντέλο τόνισε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, πως ούτε εκείνη, αλλά ούτε και τα παιδιά της συμπαθούν τη νέα σύντροφό του ποινικολόγου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην Εύη Βατίδου: «Εγώ δεν μίλησα για καμία σχέση μου. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ συζήτηση για την προσωπική μου ζωή. Θα σας το πω ειλικρινά, το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω τις συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Πρόσφατα γιορτάσαμε τα γενέθλιά μας, γιατί τυχαίνει να πέφτουν πολύ κοντά τα γενέθλια της κόρης μου, τα δικά μου και της πρώην συζύγου μου. Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είμαστε και οι δυο παρόντες. Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό σημείο κοινωνικά και οι δύο. Δεν θέλω να κριτικάρω τίποτα, μου είναι και αδιάφορο» ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο ποινικολόγος.

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε: «Μετά τον χωρισμό μας το 2007 και επειδή στενοχωρήθηκα πάρα πολύ έναν χρόνο να ασχολούνται τα media με διάφορες λεπτομέρειες, δεν θέλω να μπω πάλι σε μία τέτοια κατάσταση. Δεν θέλω ένα τοξικό περιβάλλον, θέλω να προστατεύσω την ηρεμία μας».

Ύστερα ο ποινικολόγος δεν δίστασε να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους, όσοι ενδεχομένως επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του για να εμπλέξουν τον ίδιο και τα παιδιά τους σε ένα «παιχνίδι» κουτσομπολιού.

«Οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά μου σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού, θα δει θρίλερ, σας το λέω ευθέως. Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω μία κακή κουβέντα για την πρώην σύζυγό μου, δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω κάτι έξω από την επιστημονική-μορφωτική εξέλιξη των παιδιών μου. Αφήστε τα έξω από οτιδήποτε. Ήταν 5 και 2 ετών, όταν έγινε αυτός ο χωρισμός και δεν έχουν στήσει ούτε έναν καβγά στο σπίτι μας» τόνισε κλείνοντας το θέμα.

Δείτε επίσης