Ελλάδα

«Η Βραδυνή - 100 χρόνια»: Μία μοναδική συλλεκτική έκδοση με ιστορική αξία

Αποκτήστε την ειδική έκδοση-προσφορά με τα 100 ιστορικά πρωτοσέλιδα που επανακυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα ύστερα από απαίτηση των αναγνωστών μας

«Η Βραδυνή - 100 χρόνια»: Μία μοναδική συλλεκτική έκδοση με ιστορική αξία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έναν αιώνα ζωής συμπλήρωσε η «Βραδυνή», πριν από λίγες εβδομάδες και το εορτάζει με μία συλλεκτική έκδοση 100 πρωτοσέλιδων, τα οποία συμπυκνώνουν την ελληνική και παγκόσμια Ιστορία και ειδησεογραφία από το Νοέμβριο του 1922 μέχρι τις μέρες μας.

Είναι ένα «ταξίδι» πίσω στο χρόνο με την έγκυρη και αδέσμευτη ματιά της «Βραδυνής», στα πιο σημαντικά γεγονότα του 20ού αιώνα, όπως τα κατέγραψε η πένα των έγκριτων δημοσιογράφων της. Μία μοναδική ειδική έκδοση με ιστορική αξία που κυκλοφορεί στο φύλλο της εφημερίδας αυτής της εβδομάδας που δεν πρέπει να το χάσετε.

Ύστερα από απαίτηση των αναγνωστών μας επανακυκλοφορεί το συλλεκτικό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια της «Βραδυνής» με τα 100 ιστορικά πρωτοσέλιδα, μαζί με την εφημερίδα αυτής της εβδομάδας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα συνοδεύει την «Βραδυνή της Κυριακής» μόνο στην Αθήνα, και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτά τα ιστορικά γενέθλια και για τον ελληνικό Τύπο, το μόνο που μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε είναι πως θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε υπεύθυνη ενημέρωση.

Αυτό έχει ανάγκη ο τόπος, και αυτό κάνει εδώ και 100 χρόνια η «Βραδυνή»...

Δείτε επίσης