Ελλάδα

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Κοινωνικό πακέτο πριν και μετά τις εκλογές

Κυκλοφορεί σήμερα με πλούσια θεματολογία, το ένθετο «Sustainability» (Βιωσιμότητα & Κυκλική Οικονομία) και το ειδικό συλλεκτικό λεύκωμα «Η Βραδυνή-100 χρόνια»

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Κοινωνικό πακέτο πριν και μετά τις εκλογές
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί σήμερα (27/1) με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και ένα ειδικό ένθετο «Sustainability»: Βιωσιμότητα και Κυκλική Οικονομία.

Μαζί μια συλλεκτική-έκδοση για τα 100 χρόνια της «Βραδυνής» με 100 ιστορικά πρωτοσέλιδα. Ένα μοναδικό «ταξίδι» πίσω στο χρόνο, που σας προσφέρει η «Βραδυνή» για τα 100ά της γενέθλια.

Ύστερα από απαίτηση των αναγνωστών μας επανακυκλοφορεί το συλλεκτικό λεύκωμα με τα 100 ιστορικά πρωτοσέλιδα της «Βραδυνής», που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό Τύπο. Αυτό το σαββατοκύριακο μαζί με την εφημερίδα στα περίπτερα της Αθήνας, και σύντομα σε όλη την Ελλάδα.

Ενημερωθείτε για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, τις διεθνείς εξελίξεις, την υγεία, τον αθλητισμό και την τρέχουσα επικαιρότητα με αξιοπιστία και εγκυρότητα.

Στο κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Η Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ» με όλες τις λεπτομέρειες για όσα έχουν ήδη «κλειδώσει» (Προσλήψεις στο Δημόσιο, Αύξηση κατώτατου μισθού, Επίδομα Πάσχα) και όσα «έρχονται» (Επίδομα Προσωπικής Διαφοράς, Αυξήσεις Μισθών, Μειώσεις φόρων και εισφορών).

Επίσης, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την Πρόταση Μομφής με τίτλο «156 "ΟΧΙ" στην τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ» και μία ανάλυση για όλα «Τα σενάρια για αυτοδυναμία και κυβερνητικές συνεργασίες» για τις εκλογές.

Ακόμα αυτή την εβδομάδα η «Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενεί θέματα με τεράστιο ενδιαφέρον από την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία και τον κόσμο:

* Λογαριασμοί ρεύματος: Σβήνουν τα χρέη μέχρι 6.000 ευρώ

* Υποκλοπές: «Ορμητήριο του ΣΥΡΙΖΑ» η ΑΔΑΕ

* Ειδικό Δικαστήριο: Δεν είναι πλαστά τα SMS του Καλογρίτσα

* Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό: SOS από του γιατρούς για τους «θαυματοποιούς»

* Ραντεβού με την ιστορία: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί το πρώτο Γκραν Σλαμ της καριέρας του

* Νίκος Ξανθόπουλος: Το «παιδί του λαού» στη γειτονιά του Παραδείσου

* Πολιτισμός: Η Γαλλία επιστρέφει κλεμμένα αρχαία και έργα Τέχνης

Επίσης μαζί με την «Βραδυνή της Κυριακής» και το ειδικό ένθετο «Sustainability»: Βιωσιμότητα και Κυκλική Οικονομία. Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην βιώσιμη ανάπτυξη, την αειφορία και την «πράσινη οικονομία» στην Ελλάδα.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τέλος, μην χάσετε τις δύο μεγάλες αποκλειστικές συνεντεύξεις, που θα συζητηθούν:

* Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλάει για τις προκλήσεις στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης, επιβεβαιώνοντας την απόφαση της κυβέρνησης: «Ανθυγιεινό επίδομα στους εργαζόμενους στο ΕΣΥ»

* Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου μιλάει για τις αγωνίες της νέας γενιάς του και επικρίνει την πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης της περίοδο της διακυβέρνησης, τονίζοντας: «Αμαρτωλές οι ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε ακόμα θέματα, άρθρα, αναλύσεις και ρεπορτάζ από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την εγκυρότητα της εφημερίδας «Η Βραδυνή της Κυριακής».

Για αντικειμενική ενημέρωση με αξιοπιστία και κύρος, μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής». Κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα με το ειδικό ένθετο «Sustainability»: Βιωσιμότητα και Κυκλική Οικονομία και μαζί το ιστορικό, συλλεκτικό, λεύκωμα «Βραδυνή-100 χρόνια»...

Δείτε επίσης