Ελλάδα

Κούγιας για υπόθεση Πάτρας: «Καρακούκης και Καλογρηάς επινόησαν ασφυκτικό θάνατο»

Επίθεση κατά των δύο ιατροδικαστών από τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κούγιας για υπόθεση Πάτρας: «Καρακούκης και Καλογρηάς επινόησαν ασφυκτικό θάνατο»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοβαρή επίθεση εξαπέλυσε στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Ο κ.Κούγιας έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι!» με αφορμή την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα ανέφερε πως δεν μπόρεσε να δει την εκπομπή αλλά του μετέφεραν το τι συνέβη. «Χτες η εκπομπή ήταν στημένη με τον κ. τον Λέων και τον κ. Καρακούκη. Δεν έκαναν ούτε ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορούμενης. Η Αγγελική Νικολούλη θα πληρώσει πρόστιμο για αυτή την εκπομπή διότι δεν τήρησε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Εγώ δεν είπα πως ο κ. Καρακούκης δεν έχει πτυχίο. Το είπε ο συνάδελφός του ο κ. Δελαπόρτας το 2014 και στη συνέχεια, έγινε έρευνα. Εμένα μου το μετέφεραν οι συνάδελφοί του. Επιπλέον, ενημερώθηκα πως έχει βεβαίωση σπουδών από το 2018 και όχι πτυχίο. Όταν έχουμε μια μάχη ιατροδικαστών, η αξιοπιστία είναι το πιο σημαντικό».Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε επίσης, για στοιχεία τα οποία κατασκευάστηκαν από κάποιους ιατροδικαστές.
«Η κ. Τσιόλα είπε πως ο Καρακούκης και Καλόγρηας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο, τον κατασκεύασαν με ψεύτικα στοιχεία. Πέντε ιατροδικαστές λένε πως η κ. Πισπιρίγκου είναι αθώα. Από την άλλη, έχουμε έναν ιατροδικαστή που δεν έχει πτυχίο. Εγώ θα προβώ σε μηνύσεις.Πέντε ιατροδικαστές δεν βρήκαν στοιχεία που να μην αποδεικνύουν αιφνίδιο θάνατο».

Σε κάποιο άλλο σημείο της τηλεφωνικής παρέμβασης ο κ.Κούγιας είπε πως «ο κύριος Λέων διαφημίζει σχολή που μπορείς να πάρεις πτυχίο ιατροδικαστή με 850 ευρώ», ενώ έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε επίσης