Ελλάδα

Υπόθεση Κολωνού: Πρώτο επισκεπτήριο για τον 53χρονο Ηλία Μίχο μετά από 3,5 μήνες

Ποιοι θα πάνε στη φυλακή για να τον συναντήσουν

Υπόθεση Κολωνού: Πρώτο επισκεπτήριο για τον 53χρονο Ηλία Μίχο μετά από 3,5 μήνες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά από τρεισήμισι μήνες από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο με τους βιασμούς της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό από τον 53χρονο Ηλία Μίχο και την μαστροπεία του κοριτσιού από τον προφυλακισμένο βιαστή και τους πελάτες που της πάσαρε, ο βασικός πρωταγωνιστής αυτής της θλιβερής υπόθεσης θα έχει το πρώτο του επισκεπτήριο στο σωφρονιστικό κατάστημα που κρατείται.

Ο Ηλίας Μίχος που φέρεται να πουλά ότι περιουσία διαθέτει, θα έχει εντός της εβδομάδας που ξεκινά το πρώτο επισκεπτήριο από τις 15 Οκτωβρίου 2022.

Τον παιδοβιαστή θα επισκεφθούν δύο άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, θα είναι οι γονείς του, που θα ταξιδέψουν μέχρι τα Γρεβενά για να τον δουν για πρώτη φορά από την ημέρα που μπήκε στη φυλακή, αλλά και να του πάνε κάποια πράγματα που έχει ζητήσει για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με το ίδιες πληροφορίες ο Ηλίας Μίχος έχει ξεκινήσει να πουλά προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία, με την αρχή να γίνεται με το αυτοκίνητό του, για το οποίο έχει δώσει ήδη εντολή προκειμένου να τεθεί προς πώληση. Φαίνεται πως προσπαθεί να βρει χρήματα αλλά και να γλιτώσει από όπου μπορεί, κόβοντας, για παράδειγμα, το ρεύμα σε ένα ακίνητό του.

Παράλληλα ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό ζητά να κάνει μεροκάματα στη φυλακή για να μειώσει τις ημέρες φυλάκισης.

Επιμένει ιδιαίτερα στο να κάνει μεροκάματα, με στόχο να δείξει καλή διαγωγή και να μειώσει ημέρες φυλάκισης. Φέρεται, μάλιστα, να έχει ήδη καταθέσει προφορικά αλλά και γραπτά το αίτημά του και περιμένει απάντηση τις επόμενες εβδομάδες.

Πάντως η απάντηση μέχρι τώρα σε αυτό του το αίτημα φέρεται να είναι μάλλον αρνητική, καθώς ο Ηλίας Μίχος αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, βαρύνεται με οκτώ κατηγορίες, ανάμεσά τους ο βιασμός του κοριτσιού, μαστροπεία και διακεκριμένη παιδική πορνογραφία.

Δείτε επίσης