Ελλάδα

Λάρισα: Τη βίασε δύο φορές και την κλείδωσε έξω από το σπίτι

Πρόκειται για 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά από καταγγελία της 33χρονης συζύγου του

Λάρισα: Τη βίασε δύο φορές και την κλείδωσε έξω από το σπίτι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αστυνομικοί του Γραφείου Διεύθυνσης Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας συνέλαβαν την Κυριακή έναν 40χρονο.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελία της 33χρονης συζύγου του.

Ο 40χρονος συνελήφθη, μεταξύ άλλων, για βιασμό, σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη βία.

Όπως αναφέρει η «Ελευθερία», ο 40χρονος, όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., χθες τα ξημερώματα βίασε την 33χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει προσωρινά από το σπίτι τους σε χωριό της Λάρισας.

Όταν η 33χρονη επέστρεψε στο σπίτι, εκείνος για περισσότερη από μισή ώρα δεν της επέτρεπε την είσοδο, με τη γυναίκα να παραμένει στην αυλή του σπιτιού.

Όταν λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα ξεκλείδωσε την πόρτα και της επέτρεψε την είσοδο, τότε τη βίασε για δεύτερη φορά, με την 33χρονη να τον καταγγέλλει στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο 40χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δείτε επίσης