Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Σταυρούπολη

Οι δράστες, που φορούσαν μάσκες για τον κορωνοϊό, κουκούλες και κρατούσαν μαχαίρια, άρπαξαν από την ταμειακή 500 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Σταυρούπολη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για τρίτη φορά μέσα σε τρία χρόνο έγινε στόχος ληστείας κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη ΘεσσαλονίκηΣτόχος ληστείας για τρίτη φορά μέσα σε τρία χρόνια έγινε χθες ένα κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε το voria.gr, ήταν περίπου 22:30 το βράδυ της Κυριακής (29-1) όταν δύο άτομα, φορώντας μάσκες για τον κορωνοϊό και κουκούλες, μπήκαν στο κατάστημα, έβγαλαν μαχαίρι και είπαν στους υπαλλήλους «μην κουνιέστε, καθίστε κάτω». Τότε, μπήκαν πίσω από τον πάγκο και άρπαξαν από την ταμειακή κοντά στα 500 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Νίκος Ευθυμίου, τονίζει ότι ανησυχεί πλέον για την ασφάλεια των υπαλλήλων. «Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως, δεν ξέρουμε τι μπορούμε να να κάνουμε πλέον για την ασφάλεια των εργαζομένων. Όπως είναι λογικό, οι εργαζόμενοι τρόμαξαν, εγώ ήμουν πίσω στο γραφείο και, παρότι πάντα παρακολουθώ τις κάμερες, δεν τους αντιλήφθηκα. Όταν βγήκα έξω, τους είδα να τρέχουν προς την οδό Λαγκαδά», τόνισε και πρόσθεσε: «Πάντα κάνουν το ίδιο πράγμα, μέσα σε δύο λεπτά μπαίνουν και αρπάζουν τις εισπράξεις. Συνήθως γίνεται όταν αλλάζουν οι βάρδιες της αστυνομίας, πολύ πρωί ή αργά το βράδυ».

Να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ σημειώθηκαν άλλες δύο ληστείες, μία σε ιχθυοπωλείο στο Καπάνι και ακόμη μία σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Μοναστηρίου.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δύο μετά τη Σταυρούπολη να χτύπησαν στη Μοναστηριού.

Δείτε επίσης