Ελλάδα

«Χρυσή» διάρρηξη στο Φάληρο: Βρήκαν σε νάιλον σακούλα 60.000 ευρώ

Οι δράστες εντόπισαν τον «μικρό θησαυρό» στο πατάρι

«Χρυσή» διάρρηξη στο Φάληρο: Βρήκαν σε νάιλον σακούλα 60.000 ευρώ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με πλούσια λεία έφυγαν μέλη συμμορίας που τρύπωσαν σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Οι κλέφτες σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr βρήκαν στο πατάρι και άρπαξαν 60.000 ευρώ!

Η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια έλειπε από το σπίτι της όταν οι δράστες με κλειδί πασπαρτού ξεκλείδωσαν την κεντρική είσοδο και εισήλθαν στο εσωτερικό.

Έψαξαν όλα τα δωμάτια αλλά δεν βρήκαν χρήματα. Η τύχη τους χαμογέλασε όταν ανέβηκαν στο πατάρι και εντόπισαν μέσα σε νάιλον σακούλα τον μικρό θησαυρό. Άρπαξαν τις δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα και εξαφανίστηκαν.

Η 79χρονη ιδιοκτήτρια όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα του 3ου όροφου, είδε το σπίτι της λεηλατημένο και τις οικονομίες μιας ζωής να έχουν γίνει καπνός. Αμέσως τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και στην οδό Ιάσωνος μετέβησαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ Αθηνών και κλιμάκιο της Ασφάλειας Π. Φαλήρου.

Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης και εκτιμούν πως οι κλέφτες χρησιμοποίησαν κλειδί πασπαρτού και άνοιξαν την θωρακισμένη πόρτα. Το διαμέρισμα ερευνήθηκε από την Σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Δείτε επίσης