Ελλάδα

Ποινική δίωξη σε νηπιαγωγό στην Καβάλα για ασέλγεια

Χάιδευε κοριτσάκια τριών και τεσσάρων ετών σε ευαίσθητες περιοχές

Ποινική δίωξη σε νηπιαγωγό στην Καβάλα για ασέλγεια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον η νηπιαγωγός από την Καβάλα η οποία τον περασμένο Ιούλιο, καταγγέλθηκε από γονείς για ασέλγεια σε βάρος του μικρού τους κοριτσιού.

Η Εισαγγελία Καβάλας άσκησε ποινική δίωξη στην 37χρονη νηπιαγωγό για τα όσα φρικτά είχαν καταγγελθεί όχι μόνο από έναν γονιό αλλά συνολικά από τέσσερις.

Σε βάρος της έχουν υποβληθεί τέσσερις μηνύσεις και σήμερα της ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια με την ίδια να αντιμετωπίζει ποινή έως και δέκα χρόνια.

Πρόκειται για παιδάκια τριών και τεσσάρων ετών, τρία κορίτσια και ένα αγοράκι. Εις βάρος της εκκρεμούν τέσσερις μηνύσεις.

Σύμφωνα με το Mega, η υπόθεση ήρθε στο φως τον περασμένο Ιούλιο. Μητέρα ενός εκ των παιδιών περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα άκουσε από την κόρη της, η οποία αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει.

«Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι “η κυρία μού είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά” και ότι “δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό“. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και να μου πει τι ακριβώς είναι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η μητέρα πρόσθεσε ότι το παιδί «μίλησε για αγγίγματα στην κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή», ενώ είπε πως η νηπιαγωγός φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Δείτε επίσης