Ελλάδα

Τι είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για εμπλεκόμενο στην υπόθεση

«Στις 7 του μηνός, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στους δημοσιογράφους

Τι είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για εμπλεκόμενο στην υπόθεση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στην δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας με κεταμίνη, από την ίδια της την μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, προαναγγέλλει ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Σήμερα αμέσως μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας της δίκης στην οποία κάθεται στο εδώλιο της κατηγορουμένης η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο συνήγορος της έξω από το δικαστικό μέγαρο, αναφέρθηκε στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, υπογραμμίζοντας ότι «ακύρωσε» το κίνητρο που της είχε αποδοθεί.

Παράλληλα ο κ. Κούγιας προανήγγειλε την δίωξη κάποιου εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «στις 7 του μηνός, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος», χωρίς ωστόσο να κατονομάσει το άτομο που αναφέρεται.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, ο κ. Κούγιας ισχυρίστηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης που κατέθεσε πρώτος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην κατηγορούμενη.

«Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ο σύζυγος -όπως τόνισε είναι ακόμα παντρεμένοι- της 34χρονης «κατέστρεψε το κίνητρο που της είχε αποδώσει ο εισαγγελέας».

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας.

«Ο σύζυγος, ακόμα, της κυρίας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας όταν έκανε την πρόταση στο συμβούλιο, το οποίο τελικά δέχθηκε και το συμβούλιο. Σήμερα, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο είναι ότι σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Τέλος, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στις 7 του μηνός, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος. Φοβόμουν ότι θα γίνει αυτό αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω».

Δείτε επίσης