Ελλάδα

Ελεύθεροι οι δύο «πρωταγωνιστές» του αιματηρού επεισοδίου στο Ρέθυμνο

Πρόκειται για τον 33χρονο αστυνομικό που απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ρεθύμνου και τον 26χρονο από το Μυλοπόταμο που απολογήθηκε από το νοσοκομείο

Ελεύθεροι οι δύο «πρωταγωνιστές» του αιματηρού επεισοδίου στο Ρέθυμνο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο άνδρες που φέρονται να «πρωταγωνίστησαν» στο αιματηρό επεισόδιο στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ρεθύμνου, ο 33χρονος αστυνομικός, ενώ από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, απολογήθηκε και ο 26χρονος από το Μυλοπόταμο. Αμφότεροι, μετά από την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και αρμόδιου εισαγγελέα. Και οι δύο κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος για συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επίσης, η αρχική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 27χρονου νεαρού και του 33χρονου μετατράπηκε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται στη δικογραφία ο δράστης. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, θα αποσαφηνιστεί, κατά τη διάρκεια της δικαστικής έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι επίσης ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρους είχαν αφεθεί την Τρίτη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, οι τέσσερις από τους έξι άνδρες που φέρονται να ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, έξω από μπαρ στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Τόσο οι τρεις νεαροί από τον Μυλοπόταμο, όσο και ο 50χρονος πατέρας του αστυνομικού, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο ο 50χρονος, όσο και οι τρεις νεαροί από τον Μυλοπόταμο κατηγορούνται για συμπλοκή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Μάλιστα Ο 50χρονος , πατέρας του αστυνομικού, αφέθηκε τελικά ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Δείτε επίσης