Ελλάδα

Ευ.Τσιτλακίδης: «Πέτα όσο πιο ψηλά μπορείς γλυκέ μου φίλε»

Η συγκινητική ανάρτηση στο Facebook με βίντεο από παιδικό φίλο του αδικοχαμένου σμηναγού

Ευ.Τσιτλακίδης: «Πέτα όσο πιο ψηλά μπορείς γλυκέ μου φίλε»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Παιδικός φίλος του αδικοχαμένου πιλότου, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook μία ανάρτηση με ένα βίντεο που δείχνει τον σμηναγό να πετά πάνω από το χωριό του, τον Γρανίτη Νευροκοπίου.

Συγκινεί το κείμενο του αποχαιρετισμού «Του ανδρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται. Πέτα όσο πιο ψηλά μπορείς γλυκέ μου φίλε».

Εξίσου συγκινητικά είναι και τα σχόλια αποχαιρετισμού κάτω από την ανάρτηση από φίλους του 31χρονου σμηναγού που έχασε τη ζωή του μαζί με τον 29χρονο υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα στο μοιραίο F-4 Phantom που συνετρίβη ανοικτά της Ανδραβίδας.

«Καλό Παράδεισο στον Στάθη μας. Αθάνατος», «Αθάνατος ψυχή μου», «Αδελφέ ανατριχιαστικό. Πάντα τον καμάρωνες και μιλούσες για τον ήρωα», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που κάνουν όποιον τα διαβάζει να δακρύζει.

Σήμερα η κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Στις 12:00 το μεσημέρι παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Έλληνα πιλότο, που έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα.

Δείτε επίσης