Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκλεισε η Αττική Οδός από Ελευσίνα έως περιφερειακή Αιγάλεω

H κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται στην Αττική Οδό από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, και στα 2 ρεύματα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκλεισε η Αττική Οδός από Ελευσίνα έως περιφερειακή Αιγάλεω
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνεχίζονται τα μεγάλα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», με την Αττική Οδό να διακόπτει την κυκλοφορία σε ένα τμήμα της.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται στην Αττική Οδό από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, και στα 2 ρεύματα.

Στο μεταξύ, άνοιξε λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής η Αθηνών – Λαμίας, ενώ η Τροχαία Αττικής προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθα από το ύψος της ταβέρνας με την επωνυμία «Αρχοντικό» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα.

Υπενθυμίζεται πως η Αθηνών – Λαμίας είχε κλείσει από τη Λαμία προς την Αθήνα και από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 10.

Από τη «Νέα Οδό» διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Λαμίας είναι σε ισχύ.

«Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων» αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Πού αλλού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Την ίδια ώρα:

-Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου) από το ύψος του Γ.Σ.Ν.Α. 414 έως την περιοχή προ Ανατολής Νέας Μάκρης.

-Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής, προς τον Υμηττό.

-Διακοπή της κυκλοφορίας στην Οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή από το ύψος της Λεωφόρου Κατεχάκη.

-Διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

-Διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγ.Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

-Διακοπή της κυκλοφορίας στη στη Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας «Αρχοντικό» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα.

Δείτε επίσης