Ελλάδα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Μόνο με αλυσίδες στην Αττική Οδό

Διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα προς και από το Αεροδρόμιο

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Μόνο με αλυσίδες στην Αττική Οδό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στην Αττική.

Εκτός από την εθνική οδό Αθηνών Λαμίας που παραμένει κλειστή από το ύψος της Καλυφτάκη, προβλήματα υπάρχουν και σε πολλά ακόμη σημεία της χώρας λόγω του χιονιά.

Στις 7:25 ανακοινώθηκε ότι διεκόπη η κυκλοφορία και στην Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα στο τμήμα της από Μεσογείων μέχρι Ελευθερίου Βεινζέλου στην Ηλιούπολη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αττική Οδό η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για νέο κύμα χιονιά. Άλλωστε, το πρωί της Δευτέρας εστάλη νέο μήνυμα από το 112 για νέο κύμα χιονιά στην Αττική.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα προς και από το Αεροδρόμιο, έπειτα από σχετική ενημέρωση από τον ΟΣΕ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο έχουν διακοπεί και οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον προαστιακό στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα προς και από το Αεροδρόμιο, μετά από σχετική ενημέρωση από τον ΟΣΕ. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, μετεπιβιβάζονται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Δείτε επίσης