Ελλάδα

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή του» - Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό από τρανσέξουαλ

Αρνείται τις κατηγορίες του 22χρονου καταγγελλόμενου - Τί υποστηρίζει - Όλα όσα κατέθεσε στις Αρχές

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή του» - Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό από τρανσέξουαλ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ταυτοποιήθηκε τρανσέξουαλ που φέρεται να βίασε 22χρονο Έλληνα σε «ροζ» διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος από το Ιράκ κατέθεσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ακρόπολης και έδωσε την δική του εκδοχή για το ερωτικό ραντεβού. Αρνήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τον νεαρό και υποστήριξε πως όλα έγιναν με την συναίνεσή του. Ισχυρίστηκε ότι ο καταγγέλλων γνώριζε ότι ήταν διεμφυλικό άτομο, καθώς το ανέφερε στην αγγελία που είχε δημοσιεύσει σε ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών. Ο αλλοδαπός κατέθεσε πως την επόμενη ημέρα τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά, και όταν αυτός αρνήθηκε, αποφάσισε να τον καταγγείλει. Μετά την απολογία του ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στις 19:30 της περασμένης Κυριακής 29 Ιανουαρίου. Ο 22χρονος άνδρας από την περιοχή της Σαλαμίνας, έκλεισε ραντεβού μέσω σελίδας ερωτικών γνωριμιών με μια γυναίκα προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά. Ο νεαρός πήγε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου της οδού Στρογκόνωφ στον Νέο Κόσμο, όπου τον υποδέχθηκε η «Γκαμπριέλα», με την οποία είχε κλείσει το ραντεβού.

Λίγη ώρα αργότερα, όταν πήγαν στο δωμάτιο και γδύθηκαν, ο 22χρονος, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, έπαθε το πρώτο σοκ. Το άτομο το οποίο του είχε παρουσιαστεί ως γυναίκα, διαπίστωσε πως ήταν τρανσέξουαλ και μάλιστα άρχισε να έχει επιθετική διάθεση απέναντί του, όταν είδε πως ο 22χρονος είχε μείνει εμβρόντητος.

Ο νεαρός, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, του είπε πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην ερωτική πράξη και τότε ακολουθεί ένα δεύτερο σοκ. Όρμησε πάνω του, τον ακινητοποίησε και τον βίασε πραγματοποιώντας παρά φύσιν διείσδυση.

Ο 22χρονος τον εκλιπαρούσε να τον αφήσει, όμως αυτός τον αγνοούσε και ξεσπούσε στο σώμα του τα αρρωστημένα του ένστικτα παρά τη θέληση του. Λίγα λεπτά αργότερα και αφού ολοκλήρωσε την πράξη, άφησε το θύμα και ο 22χρονος έφυγε τρέχοντας, από το διαμέρισμα του Νέου Κόσμου.

Την επόμενη μέρα(30 Ιανουαρίου) ο νεαρός μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας, όπου κατήγγειλε τον εφιάλτη που έζησε και η δικογραφία διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ακρόπολης, που εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος αρνήθηκε την εκδοχή του βιασμού.

Δείτε επίσης