Ελλάδα

Κρήτη: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα που έκρυβαν κάνναβη στο σπίτι τους

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας

Κρήτη: Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα που έκρυβαν κάνναβη στο σπίτι τους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων που κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στην Ιεράπετρα δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι διέμεναν μαζί σε κοινό σπίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων 200 περίπου γραμμάρια κάνναβη, 17 γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Σημειώνεται πως η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα (13.02.2023) το πρωί στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, δύο αλλοδαποί (άνδρας, γυναίκα) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (13.02.2023) από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην κοινή οικία των αλλοδαπών, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

198,2 γραμμάρια κάνναβης,
17 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας,
2 ζυγαριές ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
97 νάιλον συσκευασίες και
3 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας.

Δείτε επίσης