Ελλάδα

Κολωνός: Οδοντίατρος και επιχειρηματίας στο «κάδρο» για τους βιασμούς της 12χρονης

Ακόμη 6 άτομα βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών - Έρχονται και νέες συλλήψεις - 10 φορές μέσα σε 4 ημέρες βίασε την ανήλικη ο αφροδισιολόγος

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις βιαστών - Στο στόχαστρο οδοντίατρος και άλλοι 5
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στην Κολωνό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τους πέντε συλληφθέντες την περασμένη Τρίτη (14-2), οι οποίοι σήμερα απολογούνται στην 33η ανακρίτρια, έρχονται νέα εντάλματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία έξι ακόμη βιαστών του κοριτσιού. Ανάμεσά τους ένας εργάτης, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι, αλλά και ένας 65χρονος οδοντίατρος!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα στοιχεία που εμπλέκουν τους υπόλοιπους 6 βιαστές της 12χρονης είναι στη διάθεση της ανακρίτριας, η οποία θα εξετάσει, αν θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης εις βάρος τους ή θα τους καλέσει να απολογηθούν χωρίς να συλληφθούν.

Tο τι θα γίνει τελικά αναμένεται να γίνει γνωστό σήμερα, μετά το πέρας της απολογίας των πέντε συλληφθέντων.

Στην περίπτωση που συλληφθούν ή κατηγορηθούν και τα υπόλοιπα 6 άτομα τα οποία κατονόμασε το άτυχο κορίτσι, τότε ο αριθμός των κατηγορουμένων εκτοξεύεται στους 22, εκ των οποίων οι 21 ήταν και βιαστές της.

«Κύμα» οργής

Στο μεταξύ, στη γειτονιά όπου διέμενε η 12χρονη, αλλά και όπου διατηρούσε μίνι μάρκετ ο Ηλίας Μίχος που την εξέδιδε συστηματικά έναντι αμοιβής, επικρατεί αναστάτωση, με τους κατοίκους να ξεχειλίζουν από οργή.

Στο ιατρείο του 65χρονου δερματολόγου-αφροδισιολόγου, που είναι ανάμεσα στους πέντε συλληφθέντες της Τετάρτης, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα όπως «βιαστής» και «παιδόφιλος».

Το ίδιο σκηνικό και ένα τετράγωνο παρακάτω, στο κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη που διατηρεί ένας Πακιστανός ο οποίος συνελήφθη κι αυτός για βιασμό του ανήλικου κοριτσιού.

Τη βίασε δέκα φορές μέσα σε τέσσερις μήνες

Όσον αφορά τον 65χρονο αφροδισιολόγο που κρατείται, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως από τα στοιχεία προκύπτει ότι ενδέχεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι ακόμα και 10 φορές μέσα σε ένα χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών.

Οι βιασμοί του κοριτσιού γίνονταν στο προσωπικό του ιατρείο, κατόπιν συνεννόησης με τον 54χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος.

Δείτε επίσης