Ελλάδα

Αδιανόητη δήλωση Δασκαλάκη: «Ήθελε να πάρει το σπέρμα μου για να μου κάνει μάγια»

«Δώστε του χάπια να θυμηθεί», ακούστηκε να λέει η 34χρονη κατηγορούμενη, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θυμόταν κάποια περιστατικά

Δασκαλάκης: Χαρτορίχτρα είπε στην Ρούλα να μου πάρει σπέρμα για να μου κάνει μάγια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Μάνος Δασκαλάκης ξέσπασε σε κλάματα μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του. Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν ελάχιστα μέτρα μακριά και ψύχραιμη συνομιλούσε με τους οικείους της και τον δικηγόρο της Αλέξη Κούγια.

Νωρίτερα ο Μάνος Δασκαλάκης, παρότι επί τρεις ημέρες απαντούσε στις ερωτήσεις της έδρας και της υπεράσπισης απόλυτα ψύχραιμος, έσπασε όταν αναφέρθηκε στις ημέρες νοσηλείας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και σε ένα μήνυμα που έστειλε το κοριτσάκι στη μητέρα του.

«Ενώ είμαι μαζί με το παιδί στο δωμάτιο, η Τζωρτζίνα έστειλε στη μητέρα της ένα μήνυμα από το κινητό μου που της έλεγε να κοιμηθεί και να έρθει το απόγευμα. "Όχι, θα έρθω κανονικά σε μια ώρα" απάντησε.Και ενώ το παιδί χαροπαλεύει, η κατηγορούμενη είναι στο σπίτι και μου λέει να την ξεμπλοκάρω για να με ταγκάρει σε μια φωτό με τη Μαλένα», ανέφερε ο μάρτυρας εμφανώς φορτισμένος.

«Δώστε του χάπια να θυμηθεί», ακούστηκε να λέει η 34χρονη κατηγορούμενη, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θυμόταν κάποια περιστατικά για τα οποία τον ρωτούσε ο Αλέξης Κούγιας.

Δασκαλάκης: Η Πισπιρίγκου αντάλλασσε μηνύματα με χαρτορίχτρες και «μπράβους»

Ο Μάνος Δασκαλάκης πέρασε στην αντεπίθεση και αναφέρθηκε σε άλλα μηνύματα που έχει ανταλλάξει η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί του αλλά και με άλλους, ακόμα και με χαρτορίχτρες και με «μπράβους».

«Υπάρχουν μηνύματα με χαρτορίχτρες και ζητάει πίσω τα λεφτά της. Υπάρχει μήνυμα με την επιστήθια φίλη της στις 5/2/22 και ενώ έχει πεθάνει το παιδί, της λέει για τη χαρτορίχτρα και για τον τρόπο που, ενώ εγώ είμαι στο σπίτι και τη στηρίζω, θα με ρίξει στο κρεβάτι, να μου πάρει το σπέρμα και να μου κάνει μάγια! Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο μάρτυρας είπε πως θα προσκομίσει τα μηνύματα αυτά, αλλά και μία απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη ενός άνδρα ονόματι «Αποστόλης», ο οποίος εμφανιζόταν ως «μπράβος» και υποστήριζε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρωτούσε αν υπάρχει τρόπος να ομολογήσει κάποιος σε πέντε λεπτά και του ζητούσε να χτυπήσει τον Μάνο Δασκαλάκη για να μην μπορεί να δουλέψει στην Αθήνα και να επιστρέψει στην Πάτρα.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και σε άλλα μηνύματα, τα οποία θα προσκομίσει στο δικαστήριο.

«Στις 8/4 συγκεκριμένα υπάρχει ένα μήνυμα από την κατηγορούμενη στην αδερφή της, αν φοράω βέρα… Στις 9/4 στέλνει μήνυμα η αδερφή της στην κατηγορουμένη "μίλησα με τη μαμά και βρήκε το τηλέφωνο της παιδοψυχολόγου . Της είπε να έρθει ως εξωτερική" και η κατηγορούμενη απαντά "άσε να δούμε πρώτα τι έχει το παιδί"…. Στις 9/4 παραδέχεται στην αδερφή της και λέει "Δεν αφήνω το παιδί μόνο του με το Μάνο για κανένα λόγο". Στις 10/4 της λέω "μου είπαν ότι το παιδί θα το δει παιδοψυχολόγος και θα φανεί αν του έχετε βάλει λόγια". Τότε η κατηγορούμενη ωρυόταν, "τι δουλειά έχεις εσύ, που τα ξέρεις αυτά, θα δεις τι έχει να γίνει αύριο", έλεγε», κατέθεσε ο μάρτυρας.

Η Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά για να τον κερδίσει, υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης

Νωρίτερα ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ότι το κίνητρο της κατηγορούμενης ήταν να τον φέρει πίσω και πως σκότωνε τα παιδιά για να τον κερδίσει!

Αλέξης Κούγιας: Είχε κάποιον άλλο σκοπό στη ζωή της εκτός από τα παιδιά της; Πού αφιέρωνε τη ζωή της;

Μάνος Δασκαλάκης: Σε εμένα και στα παιδιά.

Αλέξης Κούγιας: Πώς μπορεί να εξελιχθεί σε δολοφόνο των παιδιών της;

Μάνος Δασκαλάκης: Θα κέρδιζε εμένα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε ξανά για το πώς αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν οι γιατροί της είπαν ότι η Τζωρτζίνα κατέληξε. «Ήταν αμίλητη με γουρλωμένα μάτια και δεν απαντούσε. Στη συνέχεια πήγε πάνω στο παιδί και έκλαιγε».

Αλέξης Κούγιας: Υποκρινόταν η κατηγορούμενη;

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Αλέξης Κούγιας: Εντάξει.

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν είμαι μέσα στην ψυχολογία της. Είδα ότι πολλά που πίστευα 10 χρόνια δεν ίσχυαν.

Αλέξης Κούγιας: Τι εικόνα είχατε εκείνη την ώρα;

Μάνος Δασκαλάκης: Ότι ήταν σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να αντέξει όλο αυτό. Κανείς δεν μου μίλησε για εγκληματική ενέργεια.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ολοκληρώθηκε με την υπεράσπιση της 34χρονης να μελετά εάν θα υποβάλει μήνυση για ψευδή κατάθεση σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη. Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης