Ελλάδα

Σοκ στο Χολαργό: Σε κατάσταση αμόκ 34χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του

Οι αστυνομικοί βρήκαν την 59χρονη πεσμένη στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος

Χολαργός: Σε κατάσταση αμόκ 34χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την μητέρα του, προσπάθησε να σκοτώσει, χθες το βράδυ στο Χολαργό 34χρονος Έλληνας. Ο δράστης τραυμάτισε την 59χρονη Βρετανίδα, με δύο μαχαίρια, η οποία δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σημειώθηκε στις 23:00 περίπου το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Σύρου. Ο δράστης, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έπαθε αμοκ, πήρε δύο μαχαίρια από την κουζίνα, και άρχισε να χτυπάει την μητέρα του στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές που άκουσαν οι γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν δικυκλιστές της ΔΙ. ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, που ακινητοποίησαν τον 34χρονο και του πέρασαν χειροπέδες. Οι αστυνομικοί βρήκαν την 59χρονη πεσμένη στο πάτωμα και μέσα σε μια λίμνη αίματος. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου και η κατασταση της υγείας της κρίνεται πολύ σοβαρή. Ο 34χρονος φέρεται σύμφωνα με τους γείτονες να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πληροφορία που εξετάζεται από την Ασφάλεια Χολαργού - Παπάγου που έχει αναλάβει και την έρευνα της υπόθεσης.

Δείτε επίσης