Ελλάδα

Κρήτη: Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στον 20χρονο στρατιώτη που «έσβησε» στην άσφαλτο

Βαρύ είναι το κλίμα στα Χανιά μετά το τραγικό τροχαίο ατύχημα που κόστισε την ζωή του 20χρονου Τάσου

Κρήτη: Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στον 20χρονο στρατιώτη που «έσβησε» στην άσφαλτο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο θάνατος του 20χρονου Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, που «έσβησε» έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, έχει προκαλέσει θλίψη στα Χανιά.

Όλα συνέβησαν τη νύχτα, περίπου 1:30 μετά τα μεσάνυχτα στον δρόμο Χανίων – Αεροδρομίου στο Ακρωτήρι Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 20χρονος Τάσος ήταν στρατιώτης που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Μάλιστα, εκείνο το μοιραίο βράδυ είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Ήταν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα σήμερα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος Τάσος εξετράπη της πορείας του και «έπεσε» πάνω σε ένα δέντρο στο δρόμο του αεροδρομίου Χανίων.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που τον απεγκλώβισαν ωστόσο ο ίδιος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα του 20χρονου

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Τάσου, ο πατέρας του πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Ξεκουκουλωτάκης προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. O ίδιος έγραψε: «ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΕ ΜΟΥ!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!».

Στη συνέχεια με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha τόνισε πως «εγώ το παιδί μου θα το δω, όταν ο Θεός θα δώσει την συγκατάθεσή του θα τον ξανασυναντήσω» ενώ ανέφερε πως «εμένα το παιδί μου, μου λείπει».

Παράλληλα, έδωσε και ένα μήνυμα σε όλα τα νέα παιδιά που οδηγούς και στους γονείς τους λέγοντας: «Πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους και τα ίδια τα παιδιά να μην πίνουν, να μην ξενυχτούν, να είναι ξεκούραστοι, να προσπαθούν να είναι νηφάλιοι για να πηγαίνουν στον προορισμό τους γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί».

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κηδεία του 20χρονου αναμένεται να γίνει στις 3 το απόγευμα της Τρίτης.

stratiwths_

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το ατύχημα

Στην συνέχεια το όχημα εκτινάχτηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Ο 20χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και ανασύρθηκε από πέντε πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα.

Δυστυχώς ο άτυχος νέος δεν είχε τις αισθήσεις του και οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη και αυτή η τραγωδία σε δρόμο της Κρήτης ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

troxaio_

Δείτε επίσης