Ελλάδα

Φαρ Ουέστ στη Ν. Ιωνία: Δραματική τροπή στην υπόθεση - Παράπλευρη απώλεια ο νεκρός

Το θύμα, αλβανικής καταγωγής, δεν είχε σχέση με την παρέα που διαπληκτίστηκε και έβγαλαν τα πιστόλια

Ν. Φιλαδέλφεια: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς σε καφετέρια με ναργιλέδες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δραματική τροπή λαμβάνει η υπόθεση των πυροβολισμών με έναν νεκρό σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία το βράδυ της Τρίτης, καθώς όπως όλα δείχνουν το θύμα σκοτώθηκε κατά λάθος.

Tο επεισόδιο σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής να τραυματίζεται θανάσιμα. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για παράπλευρη απώλεια

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν στην καφετέρια έφτασε μια ομάδα επτά Αλβανών, οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται πριν ακόμα να καθίσουν.

Στη συνέχεια, οι επτά βγήκαν στον δρόμο έξω από την καφετέρια με έναν εξ αυτών να βγάζει πιστόλι και να πυροβολεί. Αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος Αλβανός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν είχε σχέση με την παρέα των ομοεθνών του που διαπληκτίστηκε, να τραυματιστεί στην κλείδα.

Μετά τον τραυματισμό του Αλβανού η παρέα των 7 εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο άνδρας αρχικά διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε στην ωμοπλάτη.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν έξι κάλυκες ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών.

Δείτε επίσης