Ελλάδα

Ν. Ιωνία: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Πήγε να δει ποδόσφαιρο και δολοφονήθηκε

Ο θάνατος του 40χρονου Αλβανού αποτελεί... παράπλευρη απώλεια

Ν. Ιωνία: Συμμορία Αλβανών οι δράστες - Πήγε να δει ποδόσφαιρο και δολοφονήθηκε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεν χωράει ανθρώπινος το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 35χρονο Αλβανό, υδραυλικό στο επάγγελμα, ο οποίος ήταν η παράπλευρη απώλεια ενός άγριου διαπληκτισμού με δράστες επτά μέλη αλβανικής συμμορίας, που έβγαλαν πιστόλια στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, το θύμα βρήκε τραγικό από πυροβολισμούς που δέχθηκε, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ενώ βρισκόταν μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες, στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος προκειμένου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών οι επτά δράστες

Το μαύρο τζιπ που είναι έξω από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που που έπεσαν οι πυροβολισμοί, μόνο τυχαίο αμάξι δεν είναι. Είναι αμάξι το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του νεαρού Αλβανού.

Βάσει των πινακίδων του φαίνεται να ανήκει σε εταιρεία, στην πραγματικότητα ανήκει σε ομάδα σκληρών ποινικών Αλβανών κακοποιών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας κ συγκεκριμένα στην πλατεία Καραϊσκάκη κ στον Άγιο Παύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρέα των επτά Αλβανών φέρεται να εμπλέκεται σε συμμορία που διακινεί ναρκωτικά. Μετά τον τραυματισμό του ομοεθνή τους, η παρέα των «7» εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες φέρεται να βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του θύματος. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για νεαρό άνδρα, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος χαρακτηρίζεται «παράπλευρη απώλεια».

Οι γιατροί πάλευαν να τον σώσουν για δύο ώρες

Σημειώνεται, ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν έξι κάλυκες. Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση συλλέγουν υλικό τόσο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όσο και από άλλα σημείο που μπορεί να φανερώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Δείτε επίσης