Ελλάδα

Ν. Ιωνία: Αυτό είναι το θύμα από την αδέσποτη σφαίρα - Κλεμμένα τα ΙΧ της δολοφονίας

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ο καβγάς της σκληρής συμμορίας των ποινικών Αλβανών κακοποιών και τα ύποπτα ΙΧ - Όλο το χρονικό της τραγωδίας

Αυτό είναι το θύμα... από αδέσποτη σφαίρα στη συμπλοκή Αλβανών στη Ν. Ιωνία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεν χωράει ανθρώπινος το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 35χρονο Αλβανό, υδραυλικό στο επάγγελμα, ο οποίος ήταν η παράπλευρη απώλεια ενός άγριου διαπληκτισμού με δράστες επτά μέλη αλβανικής συμμορίας, που έβγαλαν πιστόλια στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, το θύμα βρήκε τραγικό από πυροβολισμούς που δέχθηκε, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ενώ βρισκόταν μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες, στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Αυτό είναι το θύμα... από αδέσποτη σφαίρα στη συμπλοκή Αλβανών στη Ν. Ιωνία

Ο άτυχος άνδρας επισκέφτηκε χθες την καφετέρια για να δει τον αγώνα του Champions League και δεν γύρισε πίσω ποτέ. Έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα. Έμενε στην περιοχή μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος και αναγνώρισε το άψυχο σώμα του, εργαζόταν ως υδραυλικός και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος προκειμένου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών οι επτά δράστες

Το μαύρο τζιπ που είναι έξω από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί, μόνο τυχαίο αμάξι δεν είναι. Είναι αμάξι το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του νεαρού Αλβανού.

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στη Νέα Ιωνία

Βάσει των πινακίδων του φαίνεται να ανήκει σε εταιρεία, στην πραγματικότητα ανήκει σε ομάδα σκληρών ποινικών Αλβανών κακοποιών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας κ συγκεκριμένα στην πλατεία Καραϊσκάκη και στον Άγιο Παύλο.

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στη Νέα Ιωνία

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στη Νέα Ιωνία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των επτά Αλβανών φέρεται να εμπλέκεται σε συμμορία που διακινεί ναρκωτικά. Μετά τον τραυματισμό του ομοεθνή τους, η παρέα των «7» εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Βρέθηκε και το δεύτερο αμάξι

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν εντοπίσει και ένα ΙΧ μάρκας Mercedes, το οποίο εξετάζουν πως εμπλέκεται με την υπόθεση της συμμορίας των «7». Αυτό το αμάξι βρέθηκε στην περιοχή του Γκύζη και είναι επίσης κλεμμένο, όπως και το μαύρο τζιπ.

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στη Νέα Ιωνία

Οι γιατροί πάλευαν να τον σώσουν για δύο ώρες

Σημειώνεται, ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν έξι κάλυκες. Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση συλλέγουν υλικό τόσο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όσο και από άλλα σημείο που μπορεί να φανερώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Δείτε επίσης