Ελλάδα

Ν. Ιωνία: Ψάχνουν 2 συμμορίες Αλβανών κακοποιών-«Βλέπουν» και διαφυγή στο εξωτερικό

Άγρια συμπλοκή από αντίπαλες ομάδες μέσα στο μαγαζί με τους ναργιλέδες - Όλο το ρεπορτάζ στο Vradini.gr

Δολοφονία στη Ν. Ιωνία:Φόβοι πως κάποιοι από τους δράστες έχουν διαφύγει για Αλβανία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την ανησυχία τους ότι κάποιοι από τους εφτά Αλβανούς που εμπλέκονται στη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία, ίσως έχουν διαφύγει στην πατρίδα τους, εκφράζουν αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ψάχνει δύο συμμορίες και όχι μία.

Και αυτό γιατί η συμπλοκή που σημειώθηκε έγινε μέσα στο κατάστημα με τους ναργιλέδες από αντίπαλες ομάδες που επιχείρησαν να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι ομάδες αυτές είχαν μπει στο παρελθόν στο μικροσκόπιο για «προστασίες» σε μαγαζιά , ναρκωτικά και σωματεμπορία.

Από τους εφτά εμπλεκομένους έχουν ταυτοποιηθεί οι τέσσερις, που είναι μέλη της ίδιας ομάδας και εγκατέλειψαν το μαύρο τζιπ στην οδό Κασταμονής.

Το δεύτερο όχημα, το ασημί Μερσεντές, της δεύτερης συμμορίας εντοπίστηκε στου Γκύζη, και όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο.

Μεικτά κλιμάκια της αστυνομίας. κάνουν σαρωτικές έρευνες για τη σύλληψη των δραστών, ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι οι εμπλεκόμενοι είτε μπορεί να έφυγαν ήδη από τη χώρα είτε θα προσπαθήσουν να περάσουν στη γειτονική Αλβανία, από παράνομα περάσματα.

Το θύμα είναι ένας 39χρονος υδραυλικός, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος δέχτηκε «αδέσποτη» σφαίρα στην κλείδα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Οι δράστες εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω το ένα από τα δύο αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα αυτοκίνητα αυτά ήταν νοικιασμένα με πλαστές ταυτότητες.

Όσον αφορά στο χρονικό της υπόθεσης, από την έρευνα προέκυψε ότι το θύμα βρισκόταν στο μαγαζί με την παρέα του και παρακολουθούσε ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και έπινε ποτό. Κάποια στιγμή μπήκαν στο μαγαζί εφτά Αλβανοί. Αρχικά τρεις και στη συνέχεια τέσσερις.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ξεκίνησε άγριος καυγάς μεταξύ τους. Τότε, ένας από την παρέα των επτά, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εννιά φορές με μία από τις σφαίρες να καταλήγει στην ωμοπλάτη του θαμώνα που καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι και δεν είχε σχέση μαζί τους.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ωστόσο, είχε χάσει πολύ αίμα και μετά από λίγη ώρα κατέληξε

Δείτε επίσης