Ελλάδα

Μαστροποί και σωματοφύλακες γνωστών τράπερς πίσω από το φονικό στη Ν. Ιωνία

33χρονος Αλβανός, που φυλάκισε στα Εξάρχεια και εξέδιδε για μήνες νεαρή γυναίκα, στα μέλη της σκληρής συμμορίας - Είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο στα Πατήσια

Μαστροποί και σωματοφύλακες γνωστών τράπερς πίσω από το φονικό στη Ν. Ιωνία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μέλη της «Ομάδας L....», που ελέγχει νυχτερινό μαγαζί στην οδό Λιοσίων, διακινεί ναρκωτικά, και συνοδεύει γνωστούς τραπερ, είναι και τα επτά άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή με τον απρόσμενο θάνατο του 39χρονου υδραυλικού, μέσα στη καφετέρια στη Νέα Ιωνία, το βράδυ της Τρίτης.

Ένα από τα δραστήρια μέλη της συμμορίας, είχε συλληφθεί στις 7 Ιανουαρίου στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Εμπορίας Ανθρώπων της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, καθώς φυλάκισε σε σπίτι στα Εξάρχεια και εξέδιδε για μήνες μια νεαρή καλλονή. Ο 33χρονος Αλβανός της είχε υποσχεθεί πως θα δουλέψει ως λουλουδού στο κλαμπ στη Λιοσίων, αλλά όταν πήρε στο σπίτι του, την ανάγκασε να εκδίδεται και την μετέφερε ο ίδιος στα ερωτικά ραντεβού. Ενάμιση μήνα αργότερα, η συμμορία του πρωταγωνίστησε στην άγρια δολοφονία του Αλβανού υδραυλικού, μέσα σε καφετέρια στην οδο Κασταμονής στη Νέα Ιωνία.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Vradini.gr ο 39χρονος αλλοδαπός, τραυματίστηκε θανάσιμα απο εξοστρακισμό σφαίρας. Ο ένοπλος πυροβολούσε στο πάτωμα, και μια απο τις σφαίρες που εξοστρακίστηκε χτύπησε αρχικά στην ωμοπλάτη τον θαμώνα, που είχε σκύψει για να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι, και όπως ήταν σκυμμένος η σφαίρα συνέχισε την πορεία της στο σώμα του και έπληξε ζωτικά του όργανα και πέθανε απο ακατάσχαιτη αιμορραγία.

Σαρωτικούς ελέγχους στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, για να μη διαφύγουν από τη χώρα οι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του 39χρονου ομοεθνή τους, πραγματοποιούν οι αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ύποπτοι για τη δολοφονία του άτυχου υδραυλικού, που ήταν θαμώνας του καταστήματος και δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα, διατηρούν «διαύλους» επικοινωνίας με άτομα στην Αλβανία, τα οποία θα μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν τη φυγάδευσή και την υπόθαλψή τους. Τα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται είναι σκληροί κακοποιοί, με έντονη δράση στη διακίνηση ναρκωτικών και την σωματεμπορία.

Η Αστυνομία διαθέτει πλούσιο υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ προτεραιότητα δίνεται στην εξέταση δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού που βρέθηκε στα αυτοκίνητα των δραστών. Η εκτίμηση των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας είναι ότι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ δεν πήγε στο μπαρ με σκοπό να πυροβολήσει αλλά αυτό προέκυψε μετά τον καυγά. Από τους επτά που συμμετείχαν στο επεισόδιο έχουν ταυτοποιηθεί οι τέσσερις. Το πολυτελές μαύρο τζιπ που άφησαν στο σημείο του φονικού, φαίνεται πως έχει ενοικιαστεί από εταιρεία φάντασμα. Το δεύτερο τζιπ που βρέθηκε στου Γκύζη ήταν κλεμμένο.

Όσον αφορά στο χρονικό της υπόθεσης, από την έρευνα προέκυψε ότι το θύμα βρισκόταν στο μαγαζί με την παρέα του και παρακολουθούσε ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και έπινε ποτό. Κάποια στιγμή μπήκαν στο μαγαζί εφτά Αλβανοί. Αρχικά τρεις που κάθισαν σε θέση VIP και στη συνέχεια τέσσερις. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ξεκίνησε άγριος καυγάς μεταξύ τους. Τότε, ένας από την παρέα των επτά, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εννιά φορές με μία από τις σφαίρες να καταλήγει στην ωμοπλάτη του θαμώνα που καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι και δεν είχε σχέση μαζί τους και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Δείτε επίσης