Ελλάδα

Ν. Ιωνία: Ο μαστροπός των Εξαρχείων μέλος των 7 κακοποιών που σκότωσαν τον 39χρονο

Και οι 7 Αλβανοί αδίστακτοι δολοφόνοι κρύβονται στην Ελλάδα - Ποιοι είναι και τι ξέρουμε γι΄αυτούς - Ταυτοποιήθηκαν οι 4 - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τους

Ν. Ιωνία: Ο μαστροπός των Εξαρχείων μέλος των 7 κακοποιών που σκότωσαν τον 39χρονο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μέλη της «Ομάδας L....», που ελέγχει νυχτερινό μαγαζί στην οδό Λιοσίων, διακινεί ναρκωτικά, και συνοδεύει γνωστούς τραπερ, είναι και τα επτά άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή με τον απρόσμενο θάνατο του 39χρονου υδραυλικού, μέσα στη καφετέρια στη Νέα Ιωνία, το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ένα από τα δραστήρια μέλη της συμμορίας, είχε συλληφθεί στις 7 Ιανουαρίου στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Εμπορίας Ανθρώπων της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, καθώς φυλάκισε σε σπίτι στα Εξάρχεια και εξέδιδε για μήνες μια νεαρή καλλονή. Ο 33χρονος Αλβανός της είχε υποσχεθεί πως θα δουλέψει ως λουλουδού στο κλαμπ στη Λιοσίων, αλλά όταν πήρε στο σπίτι του, την ανάγκασε να εκδίδεται και την μετέφερε ο ίδιος στα ερωτικά ραντεβού. Ενάμιση μήνα αργότερα, η συμμορία του πρωταγωνίστησε στην άγρια δολοφονία του Αλβανού υδραυλικού, μέσα σε καφετέρια στην οδο Κασταμονής στη Νέα Ιωνία.

Κρύβονται στην Ελλάδα - Ταυτοποιήθηκαν οι 4

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι «7» παραμένουν στην Ελλάδα και δεν έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

Όλοι τους βρίσκονται στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες και από τα μεσάνυχτα της Τρίτης κανείς δεν επιχείρησε να επιστρέψει στην Αλβανία η να διαφύγει σε άλλη χώρα του εξωτερικού. Όπως αναφέρουν και τα αλβανικά Μέσα, τα επτά μέλη της «Ομάδας L» κρύβονται στη χώρα μας και οι τέσσερις έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς. Είναι περίπου 30 ετών όλοι τους.

Οι Αρχές έχουνε εξαπολύσει έντονο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, περιμένοντας παράλληλα τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για το DNA που βρέθηκε στο μαύρο τζιπ, που εγκατέλειψαν οι 7 σκληροί Αλβανοί κακοποιοί μετά τη διαφυγή τους από την καφετέρια με τους ναργιλέδες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα αποτελέσματα θα «ρίξουν φως» στη δράση των δολοφόνων και ειδικότερα εάν και σε ποιες άλλες εγκληματικές ενέργειες μπορεί να εμπλέκονται.

Το πολυτελές μαύρο όχημα τύπου τζιπ που εγκατέλειψαν οι δράστες έξω από την καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μετά την ανθρωποκτονία, ήταν σταθμευμένο πολλές φορές και έξω από το συγκεκριμένο κλαμπ της Λιοσίων.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι τα μέλη των δύο συμμοριών δεν μπόρεσαν να διαφύγουν στην Αλβανία μετά την δολοφονία του άτυχου 39χρονου υδραυλικού, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στην ωμοπλάτη, από άτομο που έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια.

Τον διαπέρασε η αδέσποτη σφαίρα και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία

Την ίδια ώρα, σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες γύρω από τον θανάσιμο τραυματισμού του 39χρονου υδραυλικού, ο οποίος πήγε να δει τον αγώνα στην καφετέρια με τους ναργιλέδες και τελικά ξεψύχησε από αδέσποτη σφαίρα, που διαπέρασε το σώμα του.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Vradini.gr ο 39χρονος αλλοδαπός, τραυματίστηκε θανάσιμα από εξοστρακισμό σφαίρας. Ο ένοπλος πυροβολούσε στο πάτωμα, και μια από τις σφαίρες που εξοστρακίστηκε χτύπησε αρχικά στην ωμοπλάτη τον θαμώνα, που είχε σκύψει για να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι, και όπως ήταν σκυμμένος η σφαίρα συνέχισε την πορεία της στο σώμα του και έπληξε ζωτικά του όργανα και πέθανε από ακατάσχαιτη αιμορραγία.

Δείτε επίσης