Ελλάδα

Ν. Ιωνία: Αυτός είναι ο Αλβανός κακοποιός - οδηγός του μαύρου τζιπ - Στοιχεία σοκ

Όλο το ρεπορτάζ του Vradini.gr για τη σκληρή αλβανική συμμορία που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του οργανωμένου εγκλήματος σχεδόν ανενόχλητα από το 2013

Ν. Ιωνία: Αυτός είναι ο Αλβανός κακοποιός - οδηγός του μαύρου τζιπ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το δίκτυο των Αλβανών μαφιόζων, που κρύβουν στην Αττική, τα μέλη της συμμορίας «L» αναζητά τις τελευταίες ώρες το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ήδη τρεις διαφορετικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ έχουν ξετυλίξει το κουβάρι της δράσης της συμμορίας που πρωταγωνίστησε στο δολοφονικό επεισόδιο στη Νέα Ιωνία. Από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο των έμπειρων αξιωματικών που ανέλαβαν την υπόθεση έχουν βρεθεί τα δυο πολυτελή τζιπ που όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οδηγός στο πολυτελές μαύρο τζιπ ήταν ο Αλβανός κακοποιός της φωτογραφίας που δημοσιεύει το Vradini.gr. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει απασχολήσει τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, μαστροπεία, αντίσταση σε βάρος αστυνομικών και απειλές. Η δράση της συμμορίας πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω παρόλα αυτά συνέχιζε να δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του οργανωμένου εγκλήματος σχεδόν ανενόχλητα από το 2013.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας έχουν οδηγήσει σε νέα στοιχεία για σχέσεις μελών της συμμορίας τόσο με γνωστούς Αλβανούς βαρυποινίτες όσο και με επίορκους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τα ευρήματα της Ασφάλειας, πίσω από την βιτρίνα γνωστού κλαμπ, κρύβεται μια σκληρή μαφιόζικη συμμορία 15-20 ατόμων με αλβανική υπηκοότητα. Βασικά μέλη της συμμορίας είναι τα τέσσερα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή στη Ν. Ιωνία και τα οποία έχουν διασυνδέσεις με ομοεθνείς τους φυλακισμένους βαρυποινίτες.

Αναλύοντας το παρελθόν της συμμορίας προέκυψε ότι συνεργαζόταν με το κύκλωμα διαφθοράς της ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικούς, οι οποίοι προστάτευαν και κάλυπταν παράνομες πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, μετά την δολοφονία γνωστού νονού της νύχτας που συνεργάζονταν οι επίορκοι αστυνομικοί, πήραν τα ινία στον έλεγχο των οίκων ανοχής στην Αθήνα και από εισπράκτορες έγιναν αφεντικά. Σιγά σιγά γιγαντώθηκε η δράση της και άπλωσε τα πλοκάμια της σε όλο το φάσμα του οργανωμένου εγκλήματος. Το νυχτερινό μαγαζί στην οδό Λιοσίων, αποτελούσε το στέκι της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και το ορμητήριο της.

Τον περασμένο Οκτώβριο, μεικτό κλιμάκιο του Τμήματος Εκβιαστών και της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε έλεγχο στο clubs της συμμορίας σε Σεπόλια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,, τα μέλη της Αλβανικής μαφίας χρησιμοποιούσαν το ψευδώνυμο οι «L.... » όταν συνόδευαν γνωστούς τράπερ, και το όνομα του κλαμπ στις παράνομες εγκληματικές τους δράσεις.

Δείτε επίσης