Ελλάδα

Παραιτήθηκε σε μόλις 15 ημέρες η νέα δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή. Για τις 28 Μαρτίου έχει διακοπεί η δίκη του 35χρονου πιλότου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνας

Παραιτήθηκε σε μόλις 15 ημέρες η νέα δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, νέα δικηγόρος του Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει να τον εκπροσωπήσει νομικά στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή της η κ. Μαυροειδή αναφέρει για τους λόγους παραίτησής της:

«Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου».

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για την ειδεχθή δολοφονία της συζύγου του Κάρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η δίκη εκφωνήθηκε, με τον κατηγορούμενο -κρατούμενο στις φυλακές Μαλανδρίνου- παρόντα στο εδώλιο.

Μάλιστα τότε, η Κατερίνα Μαυροειδή είπε ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 9 Φεβρουαρίου και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

Δείτε επίσης