Ελλάδα

Ν. Ιωνία: Βίντεο με τη σκηνή του εγκλήματος αποκαλύπτει τον δολοφόνο του 39χρονου

Αναπάντητο ερώτημα αν ο πιστολέρο είναι είναι μέλος της συμμορίας των «L...» ή  της αντίπαλης ομάδας

Ν. Ιωνία: Βίντεο με τη σκηνή του εγκλήματος αποκαλύπτει τον δολοφόνο του 39χρονου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τον ένοπλο που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 39χρονο υδραυλικό μέσα στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία φέρεται πως γνωρίζουν οι αστυνομικές αρχές.

Πληροφορίες του Vradini.gr, αναφέρουν ότι η Ασφάλεια έχει στα χέρια της οπτικό υλικό με τη σκηνή του εγκλήματος, αλλά και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που αναγνώρισαν τον δράστη.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι, αν ο πιστολέρο είναι μέλος της συμμορίας των «L...» ή της αντίπαλης ομάδας. Όπως είχε αποκαλύψει το Vradini.gr, είχε σημειωθεί ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δύο συμμοριών, στη μεγάλη αίθουσα της καφετέριας.

Από την έρευνα που έκανε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο πεδίο του εγκλήματος, διαπίστωσε από τις οπές στο τοίχο και τα τζάμια ότι υπήρχαν διασταυρούμενα πυρά. Μια σφαίρα βρήκε τον 39χρονο υδραυλικό που είχε κρυφτεί κάτω από το τραπέζι στη κλείδα, και όπως ήταν σκυμμένος η σφαίρα συνέχισε την πορεία της στο εσωτερικό του σώματος του, και αφού του προκάλεσε βλάβη σε ζωτικά όργανα, έχασε την ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία. Εντός του καταστήματος βρέθηκαν εννέα κάλυκες από 9άρι πιστόλι που εστάλησαν στα εργαστήρια για ανάλυση, και πιστοποιήθηκε ότι στη στη συμπλοκή με τα τραγικά αποτελέσματα χρησιμοποιήθηκαν δύο όπλα.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, ανέφεραν ότι τα μέλη της μίας συμμορίας, προετοιμάζουν το έδαφος για να παραδοθούν στις αρχές, καθώς έληξε το αυτόφωρο. Οι επόμενες ώρες ή ημέρες θεωρούνται κρίσιμες για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομική έρευνα, είχε επικεντρωθεί στον κάτοχο και οδηγό του μαύρου τζιπ, μάρκας Cadillac, το οποίο βρέθηκε παρκαρισμένο ελάχιστα μέτρα μακριά από την καφετέρια, όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί. Το άτομο αυτό Αλβανικής καταγωγής, αναζητήθηκε από αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, αλλά δεν βρέθηκε. Ο σκληρός κακοποιός από την γειτονική χώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι συνδιοκτήτης σε γνωστό κλαμπ στην οδό Λιοσίων.

Στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί, συνέταιρος του είναι 33χρονος συμπατριώτης του, που είχε συλληφθεί στις αρχές Ιανουαρίου για μαστροπεία, και ήταν παρών στη συνάντηση με την αντίπαλη συμμορία στη καφετέρια της Νέας Ιωνίας.

Δείτε επίσης