Ελλάδα

Ζεφύρι: Άφαντος ο 28χρονος Ρομά που «κάρφωσε» αδέσποτη σφαίρα στο 5χρονο κοριτσάκι

Ο δράστης παραλίγο να σκοτώσει το παιδί και έγινε καπνός - Συνελήφθη ο πατέρας του - Του ανήκε το όπλο - Η 5χρονη έπαιζε όταν δέχτηκε το χτύπημα

Ζεφύρι: Άφαντος ο 28χρονος Ρομά που «κάρφωσε» αδέσποτη σφαίρα στο 5χρονο κοριτσάκι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ανελέητο ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό του 28χρονου Ρομά που άνοιξε πυρ στο Ζεφύρι, τραυματίζοντας ένα 5χρονο κοριτσάκι στο μηρό.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο πατέρας του δράστη, στον οποίο άνηκε το όπλο.

Το μικρό κοριτσάκι έπαιζε λίγα μέτρα πιο πέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί χτύπημα από αδέσποτη σφαίρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν αφορά δύο οικογένειες που έχουν μεταξύ τους διαφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, το 5χρονο κοριτσάκι ανήκει σε μία από τις δύο αυτές οικογένειες. Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Το πιο τραγικό που έχει σημειωθεί στη δυτική Αττική ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι το 2017.

Από την πλευρά του, ο θείος της 5χρονης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του 28χρονου και στον 28χρονο ισχυριζόμενος ότι σημάδευε τα παιδιά που έπαιζαν στην αλάνα. «Έριχνε στο ψαχνό» είπε μεταξύ άλλων.

Το παιδί μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δείτε επίσης