Ελλάδα

Κως: Κατέρρευσε ενώ χόρευε στη Λέσχη Αξιωματικών ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Κω: Κατέρρευσε ενώ χόρευε στη Λέσχη Αξιωματικών ο 62χρονος πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Κω από τον ξαφνικό θάνατο ενός 62χρονου άνδρα, μέσα στην Λέσχη Αξιωματικών κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή πίτας.

Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε προδομένος από την καρδιά του, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων φίλων και γνωστών του το απόγευμα της Παρασκευής.

Νεκρός είναι ο απόστρατος αξιωματικός, Ιάκωβος Φλεριανός, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα που χόρευε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του νησιού.

Ο 62χρονος πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών, έπεσε ξαφνικά στο έδαφος ενώ χόρευε. Εμβρόντητοι και σε κατάσταση σοκ οι παραβρισκόμενοι έσπευσαν κοντά του προσπαθώντας να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, αλλά ο άτυχος 62χρονος έχασε τη μάχη με το θάνατο, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο, αλλά τα ακριβή αίτια θα φανούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Ο 62χρονος ήταν απόστρατος αξιωματικός του Στρατού. Διετέλεσε διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια ήταν στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω. Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής.

Δείτε επίσης