Ελλάδα

Δίκη Πισπιρίγκου: Καταθέσεις - φωτιά - «Άλλα μας έλεγε, άλλα βλέπαμε»

«Καρφώνουν» τη Ρούλα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο οι γιατροί που εξέτασαν την 9χρονη Τζωρτζίνα

ΠΔίκη Πισπιρίγκου: Καταθέσεις - φωτιά - «Άλλα μας έλεγε, άλλα βλέπαμε»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου δικάζεται για αδικήματα σχετικά με τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, συνεχίζεται με τις καταθέσεις γιατρών.

Συγκεκριμένα, καταθέτουν τόσο γιατροί που εξέτασαν την 9ρονη Τζωρτζίνα στα εξωτερικά ιατρεία του Καραμανδάνειου νοσοκομείου της Πάτρας όσο και εκείνοι της ΜΕΘ Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι στο δικαστήριο βρίσκονται και ακούν τις καταθέσεις των ειδικών τόσο η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

Την περασμένη Παρασκευή στο βήμα ανέβηκε η παιδίατρος που υποδέχθηκε την Τζωρτζίνα στα εξωτερικά ιατρεία του Καραμανδάνειου της Πάτρας στις 8 Απριλίου 2021, όπου πήγε το παιδί η 34χρονη κατηγορούμενη, αναφέροντας περιστατικό σπασμών.

Όπως επισημαίνει το megatv.com, η παιδίατρος Μένια Γράψα είπε πως εξέτασε την Τζωρτζίνα και καθώς εμφάνιζε μία καλή εικόνα, δεν πείστηκε ότι εκδηλώθηκαν σπασμοί όπως της είπε η μητέρα και έτσι έκρινε ότι πρέπει να γίνουν εξετάσεις.

Παράλληλα, εντολή για την διενέργεια έρευνας σχετικά με τη δημοσιοποίηση σε λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, μέσα από τη δικαστική αίθουσα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η Εισαγγελία έδωσε άμεσα παραγγελία στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό των δραστών και την εφαρμογή της διαδικασία του Αυτοφώρου για κάθε υπαίτιο.

Δείτε επίσης