Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων - Τέμπη: Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ

Εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τα θύματα, συμπαράσταση στις οικογένειες που πενθούν και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες

Σύγκρουση τρένων - Τέμπη: Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Mήνυμα για το θανατηφόρο δυστύχημα στα Τέμπη, εκφράζοντας ειλικρινή συλλυπητήρια για τα θύματα, συμπαράσταση στις οικογένειες που πενθούν και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, έστειλε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου o Πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα.

Σε αντίστοιχη ανάρτηση, ο πρεσβευτής της Κίνας στην Ελλάδα, Σιάο Τζουντσένγκ δηλώνει σοκαρισμένος και λυπημένος για το μεγάλο σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη κοντά στη Λάρισα, χθες το βράδυ. Εκ μέρους της κινεζικής πρεσβείας στην Ελλάδα, ο Κινέζος πρέσβης εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του για τους νεκρούς και εύχεται κουράγιο στους τραυματίες και τις οικογένειές τους.

Η κινεζική πρεσβεία εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια και εύχεται κουράγιο στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων από την τραγική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. «Ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» σημειώνει επιπροσθέτως.

Δείτε επίσης