Ελλάδα

Σύγκρουση στα Τέμπη - Τσιτσιπάς: «Η καρδιά μας πονάει για όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα»

Η συγκινητική ανάρτηση του Έλληνα τενίστα

Σύγκρουση στα Τέμπη - Τσιτσιπάς: «Η καρδιά μας πονάει για όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς από την τραγωδία που συνταράσσει ολόκληρη τη χώρα με τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων από την σύγκρουση των δύο τρένων χθες το βράδυ στα Τέμπη.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την θλίψη του για την τραγωδία στα Τέμπη, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά στα μέτρα ασφαλείας τα οποία πρέπει να υπάρχουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τσιτσιπάς

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

«Αγαπημένοι μου Έλληνες ακόλουθοι, σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους.

Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή τη φρικτή τραγωδία. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε αυτούς και στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς με ευκολία και είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Καθώς θρηνούμε για τις απώλειες, ας πάρουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη» ανέφερε στα αγγλικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Δείτε επίσης