Ελλάδα

Κατατίθεται και δεύτερη αγωγή από τραυματία για το δυστύχημα στα Τέμπη

Σύμφωνα επίσης με όσα λέει ο ίδιος η αγωγή θα κατατεθεί με την κατηγορία της «βαριάς σωματικής και ηθικής βλάβης»

Κατατίθεται και δεύτερη αγωγή από τραυματία για το δυστύχημα στα Τέμπη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έρχεται και η δεύτερη αγωγή για το δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Μετά την πρώτη αγωγή που κατατέθηκε στα δικαστήρια της Λάρισας από τον δικηγόρο Γιώργο Μπαρτζώκη, ο οποίος εκπροσωπεί πολυτραυματία από τον δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής, για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, έγινε γνωστή μία ακόμη η οποία αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες, από τον δικηγόρο, Θάνο Καρατσιώλη.

Ο τελευταίος εκπροσωπεί 60χρονο τραυματία από την Κατερίνη, ο οποίος νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, έχοντας υποστεί κατάγματα. «Δεν είναι σοβαρά τα τραύματά του, λογικά θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, ωστόσο έχει υποστεί κι ένα σοκ ο γιος του με τον οποίο επικοινωνώ» αναφέρει χαρακτηριστικά στο GRTimes, o κ. Καρατσιώλης.

Σύμφωνα επίσης με όσα λέει ο ίδιος η αγωγή θα κατατεθεί με την κατηγορία της «βαριάς σωματικής και ηθικής βλάβης» και θα αφορά τόσο το ελληνικό δημόσιο, όσο και την ιδιωτική εταιρεία «για αποζημίωση, αλλά και για διαφυγόντα κέρδη τα οποία ο 60χρονος έχασε λόγω της νοσηλείας του».

«Νομίζω ότι σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την υπόθεση θα παίξει και το πόρισμα της επιτροπής που σύστησε σήμερα το αρμόδιο υπουργείο, το οποίο θα διαλευκάνει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα στα Τέμπη. Θα το περιμένουμε αυτό το πόρισμα και στη συνέχεια θα κινηθούμε αναλόγως» υπογράμμισε στο GRTimes o δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης.

Δείτε επίσης