Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων - Τέμπη: «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις»

Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του νεαρού μηχανοδηγού που βρισκόταν στην μοιραία αμαξοστοιχία ως επιβάτης

«Σε περιμένω να γυρίσεις, να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι σπαρακτικές στιγμές των ανθρώπων που έχασαν συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα στην σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης δεν έχουν τέλος.

Γονείς ψάχνουν απελπισμένοι τα παιδιά τους, ελπίζοντας μέχρι την τελευταία στιγμή κάποιο σημάδι ζωής, γυναίκες θρηνούν συζύγους και μικρά παιδιά, φίλοι τους κολλητούς τους, αλλά μάταια.

δημητρης

Δυστυχώς από τις λαμαρίνες του φονικού συρμού βγαίνουν πλέον μόνο καμένα και διαμελισμένα σώματα.

Και πάραυτα συνεχίζουν να ελπίζουν και να περιμένουν, όπως η Σόνια Αρνή μια νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τον επί χρόνια σύντροφο της τον 28χρονο Νίκο Ναλμπάντη, τον μηχανοδηγό που βρισκόταν πάνω στην μοιραία αμαξοστοιχία, αυτήν την φορά ως επιβάτης.

Νικος Ναλμπάντης

Η νεαρή γυναίκα ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, μια φωτογραφία της μαζί με τον 28χρονο σύντροφο της, στην οποία κρατά στα χέρια της μια τούρτα γενεθλίων σε σχήμα τρένου.

Το δε μήνυμα που συνοδεύει την φωτογραφία προκαλεί ανατριχίλα.

«Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω..».

Κάτω από την ανάρτηση φίλοι και συγγενείς λένε το δικό τους αντίο στον άτυχο 28χρονο.

Ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας

Τελειόφοιτος της σχολής μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ της κλάσης του 2019 και πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Πειραιά στο τμήμα Μηχανολογίας, ο 32χρονος Δημήτρης Μασσαλής οδηγός της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας 62, η οποία συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο 63503.

Και αυτού το όνομα όπως και του Νίκου Ναλμπάντη είναι στη λίστα των αγνοουμένων όπως και άλλες 36 σοροί που ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Κάτι το οποίο θα γίνει με DNA.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των μηχανοδηγών Κώστας Γενηδουνιάς σε κάθε αμαξοστοιχία υπήρχαν από δυο μηχανοδηγοί: «Μιλάμε συνολικά για τέσσερις μηχανοδηγούς και έναν που επέβαινε ως επιβάτης γιατί πήγαινε ν' αναλάβει βάρδια. Επίσης στο επιβατικό τρένο υπήρχαν και τέσσερις συνοδοί. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τους συναδέλφους μας».

Την ίδια στιγμή φίλοι και γνωστοί μέσω των κοινωνικών δικτύων αποχαιρετούν και τον Γιώργο Κουτσούμπα, τον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503.

μηχανοδηγού φίλοι

Ο μηχανοδηγός από την Αμαλιάδα ήταν πατέρας δυο κοριτσιών δούλευε τα τελευταία χρόνια στα δρομολόγια Αθήνας Θεσσαλονίκης διαμένοντας στην συμπρωτεύουσα.

Δείτε επίσης