Ελλάδα

Διπλό δράμα για την οικογένεια του 28χρονου μηχανοδηγού

Σε φυλακή της Τουρκίας κρατείται ο πατέρας του, που δεν θα είναι στην κηδεία του παιδιού του

Διπλό δράμα για την οικογένεια του 28χρονου μηχανοδηγού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα δεύτερο δράμα βιώνει η οικογένεια του 28χρονου μηχανοδηγού, Νίκου Ναλμπάντη, ο οποίος βρισκόταν ως επιβάτης στην αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, καθώς ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου είναι φυλακισμένος στην Τουρκία.

Την αποκάλυψη έκανε συγγενής του Νίκου Ναλμπάντη, ο οποίος είπε «Ο Νίκος ήταν δύο χρόνια στην υπηρεσία, ήταν χαρούμενος για τη δουλειά του, ήταν αγωνιστής, δούλευε από μικρός. Ήταν με το χαμόγελο και όπως έλεγε ο πατέρας του "τον Νικόλα δεν τον φοβάμαι" »

Ο συγγενής πρόσθεσε πως ο πατέρας του 28χρονου «είναι στην Τουρκία σε μια φυλακή και αποφυλακίζεται μετά το Πάσχα και δεν θα είναι στην κηδεία του παιδιού του. Θερμή παράκληση στην πολιτεία μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι να έρθει».

Σημειώνεται ότι την είδηση του θανάτου του 28χρονου έκανε γνωστή η σύντροφός του με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η νεαρή γυναίκα είπε το τελευταίο αντίο στον επί χρόνια σύντροφό της με μία κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα: «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω..».

Δείτε επίσης