Ελλάδα

Νέο Φάληρο: Συνελήφθη 22χρονος - Φέρεται ότι βίαζε ανήλικη και την βιντεοσκοπούσε

Περιγραφές που σοκάρουν

Νέο Φάληρο: Συνελήφθη 22χρονος - Φέρεται ότι βίαζε ανήλικη και την βιντεοσκοπούσε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για τις πράξεις του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 έτη και της πορνογραφίας ανηλίκων, συνελήφθη ένας 22χρονος Αιγύπτιος.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαρτίου στην περιοχή του Νέου Φαλήρου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία 15χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο κατηγορούμενος μέσα στο σπίτι του την βίασε και παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, σε περιοχή της Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 έτη καθώς και πορνογραφία ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς εντός της οικίας του, προέβη σε γενετήσιες πράξεις παρά τη θέλησή της και με τη χρήση βίας βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις εν λόγω πράξεις.

Ακολούθως, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον ανωτέρω εντός της οικίας του με την ανήλικη και ως εκ τούτου συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ επιπλέον παραγγέλθηκε εξέταση της παθούσας από ιατροδικαστή.

Δείτε επίσης