Ελλάδα

Τέμπη: Την ίδια μέρα ο σταθμάρχης είχε βάλει και άλλο τρένο σε λάθος γραμμή!

Δείτε βίντεο με την καταγγελία που έκανε μπροστά στην κάμερα ο σταθμάρχης του Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης

Τέμπη: Την ίδια μέρα ο σταθμάρχης είχε βάλει και άλλο τρένο σε λάθος γραμμή!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Και δεύτερη φορά την ίδια μέρα το λάθος να βάλει τρένο στη λανθασμένη γραμμή, είχε κάνει ο σταθμάρχης στα Τέμπη, σύμφωνα με καταγγελία!

Η πρώτη φορά ήταν λίγη ώρα πριν το τραγικό δυστύχημα και τη δεύτερη φορά που έκανε το λάθος συνέβη η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων...

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, μία άλλη τραγωδία απετράπη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν την περασμένη Τρίτη, λίγη ώρα πριν το δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 57 ανθρώπων ο σταθμάρχης που κρατείται και θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή, είχε βάλει ξανά αμαξοστοιχία στη λάθος - στην αντίθετη - γραμμή!

Σύμφωνα με όσα είπε ο σταθμάρχης του Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης, ο 59χρονος είχε στείλει και τον Προαστιακό ανάποδα στη γραμμή, όμως ο χειριστής του Προαστιακού ήταν αυτός που διαπίστωσε εγκαίρως το σφάλμα του σταθμάρχη Λάρισας και ευτυχώς το διόρθωσε, προτού συναντηθεί πάνω στην γραμμή με άλλο τρένο.

«Λίγη ώρα πριν (τη σύγκρουση των δύο τρένων) το τρένο 2595 στη Λάρισα, μπήκε σε ανάποδη γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος - ο σταθμάρχης - βρισκόταν σε σύγχυση. Το άλλο τρένο που πήγαινε κανονικά στη γραμμή του, έκανε πίσω και ύστερα επανήλθε στην γραμμή», επισήμανε ο κ. Αποστολέρης.

Δείτε επίσης