Ελλάδα

Βοιωτία: Νέα τροπή - Σε Αλβανό δραπέτη ανήκει η θαμμένη στο χωράφι σορός

Τι έδειξε το DNA - Όλο το ρεπορτάζ

Βοιωτία: Νέα τροπή - Σε Αλβανό δραπέτη ανήκει η θαμμένη στο χωράφι σορός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε Αλβανό δραπέτη, ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, η σορός που είχε βρεθεί θαμμένη σε χωράφι τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο Μουρίκι Βοιωτίας.

Όπως προέκυψε από τα εργαστήρια της αστυνομίας, μετά από εξέταση dna, πρόκειται για 46χρονο κρατούμενο, ο οποίος είχε αποδράσει μετά από 6ήμερη άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Πατρών, τον Αύγουστο του 2011.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα της αστυνομίας, το θύμα κρατούνταν στις φυλακές με ποινή κάθειρξης, 15 ετών και δύο μηνών, και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, για εισαγωγή –μεταφορά και κατοχή στην Επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Το πτώμα του, είχε εντοπιστεί θαμμένο σε χωράφι, από εργάτες που τοποθετούσαν υπόγειο αγωγό, ένα χιλιόμετρο πριν από το χωριό Μουρίκι της Θήβας.

Στα ρούχα του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θήβας, είχαν εντοπίσει ένα δελτίο ταυτότητας των Αλβανικών Αρχών, και έτσι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον δραπέτη των φυλακών Πατρών.

Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν στην Αθήνα τον αδερφό του και του πήραν βιολογικό υλικό, το οποίο ταυτοποιήθηκε με αυτό του θύματος.

Η Ασφάλεια Θηβών συνεχίζει την έρευνα, για να εντοπίσει τους δράστες που τον έθαψαν στο σημείο, και αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

Δείτε επίσης