Ελλάδα

Λάρισα: Η μητέρα πέταξε το μωρό στα σκουπίδια και πήγε νοσοκομείο με αιμορραγία

Νέα στοιχεία σοκ για την απίστευτη υπόθεση - Η 38χρονη αρνήθηκε ότι κυοφορούσε - Οι δικοί της πήραν το μωρό από τα σκουπίδια και το έθαψαν σε χωράφι

Λάρισα: Η μητέρα πέταξε το μωρό στα σκουπίδια και πήγε νοσοκομείο με αιμορραγία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την 38χρονη μητέρα από τη Λάρισα, η οποία αφού γέννησε, πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ακατάσχετη κολπική αιμορραγία στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, η 38χρονη γυναίκα διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με έντονους πόνους και αιμορραγία. Όταν εξετάστηκε από τους γιατρούς, αντιλήφθηκαν πως η γυναίκα ήταν λεχώνα, καθώς εντοπίστηκε ο πλακούντας και ο ομφάλιος λόρος.

Στις ερωτήσεις των γιατρών, η γυναίκα αρνήθηκε πως κυοφορούσε και δεν δέχτηκε να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 38χρονη γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων.

Ύστερα από αυτή την πράξη, συγγενείς της γυναίκας φέρεται ότι πήραν το μωρό από τα σκουπίδια και το μετέφεραν σε αγροτική περιοχή, δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό, όπου διέμεναν. Εκεί το έθαψαν πρόχειρα σε χωράφι που άνηκε στην οικογένεια.

Την Πέμπτη το απόγευμα, οι αστυνομικοί πήγαν με την οικογένεια στο σημείο, όπου και προχώρησαν σε εκταφή του βρέφους. Από την πρώτη εξέταση προέκυψε ότι το βρέφος που ήταν αγοράκι είχε χτυπήματα στο κεφάλι και σηπτικά φαινόμενα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα σημάδια αυτά παραπέμπουν σε ενδομήτριο θάνατο.

Δείτε επίσης