Ελλάδα

Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στη Φραντζέσκα Μπέζα

Θρήνος στο «ύστατο χαίρε» στην αδικοχαμένη νεαρή κοπέλα που ήταν στα πρώτα βαγόνια του μοιραίου τρένου

Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στη Φραντζέσκα Μπέζα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την αδικοχαμένη νεαρή κοπέλα, η οποία βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της.

Η Φραντζέσκα ήταν κόρη του ασφαλιστή και μουσικού Δημήτρη Μπέζα και σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η μουσική ήταν η μεγάλη της αγάπη και είχε κάνει σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη. Μάλιστα με τη φωνή της είχε δώσει ζωή και χρώμα σε δημιουργίες μουσικές του πατέρα της με πολλά βίντεο να βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Φραντζέσκα Μπέζα

Πριν τέσσερα χρόνια είχε κυκλοφορήσει κι ένα δικό της αγγλόφωνο τραγούδι με τον τίτλο «Three years later» όπου υπέγραφε μουσική και στίχους. Στο τραγούδι η Φραντζέσκα Μπέζα εκτός από την φωνή, υπέγραφε την σύνθεση και τους στίχους.

Φραντζέσκα Μπέζα

«Αυτό να μην ξαναγίνει σε κανέναν»

Την Πέμπτη, ο παππούς της Φραντζέσκας συγκίνησε με τα λόγια του για τον θάνατο της εγγονής του. «Ήταν παιδί που το αγαπούσαμε πολύ, πάρα πολύ, δεν την αφήναμε ποτέ. Αυτό να μην ξαναγίνει σε κανέναν, σε καμία χώρα του κόσμου. Είναι ανθρώπινο λάθος, φταίει και ο σταθμάρχης, φταίνε που δεν έκαναν έλεγχο στις γραμμές. Φταίει το σύστημα που δεν το είχαν τοποθετήσει. Πολλά φταίνε. Και ποιος ξέρει πόσα άλλα υπάρχουν και δεν τα γνωρίζουμε. Και μας τα παιδιά μας ανεβαίνουν να πάνε να χαρούν, και τα φέρνουν σε νεκροφόρες».

Με πληροφορίες από GRTimes.gr

Δείτε επίσης