Ελλάδα

Τέμπη: «Αυτά τα 3 υπέροχα πλάσματα τα βάπτισα εγώ και τώρα τα κηδεύω»

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο πατέρας Νεκτάριος ο οποίος συνόδευσε στην τελευταία κατοικία τους τα τρία κορίτσια από το Πανόραμα που «έσβησαν» στα Τέμπη

Τέμπη: «Αυτά τα 3 υπέροχα πλάσματα τα βάπτισα εγώ και τώρα τα κηδεύω»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο ιερέας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πανόραμα συγκλονίζει δίνοντας μια άγνωστη πτυχή που συνδέει τον ίδιο με τα τρία κορίτσια που έφυγαν με τον φρικτό αυτό τρόπο από τη ζωή.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο πατέρας Νεκτάριος ο οποίος συνόδευσε στην τελευταία κατοικία τους τα τρία κορίτσια από το Πανόραμα που «έσβησαν» στα Τέμπη, στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου.

«Βάπτισα και τα τρία κορίτσια και τα συνόδευσα στον τελευταίο τόπο κατοικίας τους. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Θα είναι όπως όλοι μας δίπλα στις οικογένειές τους», λέει ο πατέρας Νεκτάριος μιλώντας στο GRTimes.

«Αυτά τα τρία υπέροχα πλάσματα τα βάπτισα εγώ, εδώ στον Ιερό Ναό μας και προσπαθώ να βρω δύναμη να τα αποχαιρετήσω. Τα έβλεπα να μεγαλώνουν, να γίνονται υπέροχες κοπέλες με οικογένειες ενάρετες και τα χαιρόμουν. Και τώρα μετά από αυτή τη φρικτή τραγωδία εκλήθην να τα συνοδεύσω στον τελευταίο τόπο κατοικίας τους», σημειώνει ο πατέρας Νεκτάριος στη συγκλονιστική του εξομολόγηση στο GRTimes.

«Δύναμη και κουράγιο στις οικογένειές τους και καλή αντάμωση στον Παράδεισο και με τη Φραντσέσκα και τη Μαρία Θωμαή και την Αφροδίτη. Τρεις φίλες που έφυγαν από τη ζωή και που εύχομαι να έχουν καλό παράδεισο. Κουράγιο και δύναμη σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας» προσθέτει ο ιερέας.

Πηγή: grtimes.gr

Δείτε επίσης