Ελλάδα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο του Κηφισού - Τροχαίο στο ύψος των Αγίων Αναργύρων

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 07:30 το πρωί της Δευτέρας. Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο του Κηφισού - Τροχαίο στο ύψος των Αγίων Αναργύρων
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι οδηγοί, που κινούνται το πρωί της Δευτέρας στον Κηφισό, πρέπει να είναι οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή. Και αυτό γιατί συναντούν μεγάλη ταλαιπωρία για πολλά χιλιόμετρα, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος των Αγίων Αναργύρων.

Από το τροχαίο, που σημειώθηκε γύρω στις 07:30 το πρωί, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ωστόσο η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη τόσο στο ρεύμα προς Πειραιά όσο και στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Λίγο πριν τις 8:30 η κίνηση στην κάθοδο του Κηφισού ξεκινούσε από την Εκάλη και συνεχίζεται μέχρι το Αιγάλεω ενώ στην άνοδο τα προβλήματα εντοπίζονται στο τμήμα από τη Λεωφόρο Αθηνών μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας και 10-15 λεπτών από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας και στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Επίσης, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι προς το Σκαραμαγκά και στην Κατεχάκη προς Κηφισίας από το ύψος της Πίνδου, στην κάθοδο της Κηφισίας και τη Μεσογείων.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ.

Δείτε επίσης