Ελλάδα

Σταθμάρχης Νέων Πόρων: «Ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό»

Απετράπη σύγκρουση με άλλη επιβατική αμαξοστοιχία

Σταθμάρχης Νέων Πόρων: «Ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Όσο ξετυλίγεται το ...κουβάρι της τραγωδίας τόσο έρχονται στο φώς της δημοσιότητας και νέες λεπτομέρειες για κατάσταση που επικρατούσαν αμέως μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Κυριολεκτικά αποφέχθηκε μεγαλύτερη τραγωδία αφού η σταθμάρχης των Νέων Πόρων, χωρίς να γνωρίζει φυσικά την κατάσταση που επικρατούσε στη Λάρισα έδωσε προτραιότητα στην εμπορική αμαξοστοιχία και όχι στον προαστιακό που επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι.

Έτσι απετράπη η πιθανή σύγκρουση του Intercity 62 με προαστιακό όπου επίσης επέβαιναν. πολλοί επιβάτες.

Η σταθμάρχης που μένει σε προάστιο της Λάρισας, 13 μέρες μετά την τραγωδία προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα βίωσε εκείνο το βράδυ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. Είχε πιάσει δουλειά περίπου 3 μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα, έγινε πρόσφατα μητέρα, ενώ έκανε την εκπαίδευσή της όσο ήταν ακόμα έγκυος.

Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, λίγες μέρες μετά την τραγωδία η σταθμάρχης Νέων Πόρων φέρεται να έλεγε: «Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό».

Πρόκειται για μια γυναίκα κάτω των 30 ετών, όμως παρά το νεαρό της ηλικίας της, η σοβαρότητα και τα αντανακλαστικά της το μοιραίο βράδυ δεν είχαν καμία σχέση με εκείνα του 59χρονου σταθμάρχη.

Η ψυχολογική της κατάσταση, ωστόσο, είναι άσχημη και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να συνέλθει.

Όπως είπε ο πεθερός της σταθμάρχη, η νύφη του είναι αγχωμένη και φοβισμένη ενώ όσοι ρωτούν την πεθερά της τους απαντά: «Τι ψυχολογία να έχει…Είναι ακόμα σοκαρισμένη».

Δείτε επίσης