Ελλάδα

Τέμπη: Προετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή του ο Σαμαράς - Αμίλητος στο κελί του

Βρίσκεται σε σοκ, χαμένος στις σκέψεις του, λέει το περιβάλλον του - Δεν προαυλίζεται και δεν βλέπε τηλεόραση - Ποιοι τον επισκέπτονται

Τέμπη: Προετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή του ο Σαμαράς - Αμίλητος στο κελί του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την υπερασπιστική του γραμμή που βασίζεται σε τέσσερα σημεία - «κλειδιά», προετοιμάζει ο μοιραίος σταθμάρχης Βασίλης Σαμαράς, όσο κρατείται στην 4η πτέρυγα των φυλακών Λάρισας, τη στιγμή που είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες ποινές, από 10 χρόνια έως και ισόβια.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως ο ίδιος βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ και χαμένος στις σκέψεις του, συνειδητοποιώντας την ανείπωτη τραγωδία, στην οποία διαδραμάτισε κυρίαρχο ρόλο.

Σύμφωνα με τις ίδιεςπληροφορίες, οι μοναδικοί που τον επισκέπτονται στη φυλακή, είναι η σύζυγός του και οι δικηγόροι του.

Σημειώνεται πως ο μοιραίος σταθμάρχης βρίσκεται στην 4η πτέρυγα των φυλακών Λάρισας, στο ίδιο κελί με άλλους τρεις κρατούμενους που δεν έχουν διαπράξει βαριά αδικήματα, καθώς υπάρχει ο φόβος και ο κίνδυνος να του επιτεθούν άλλοι συγκρατούμενοι του.

Ο ίδιος δεν επιθυμεί να προαυλίζεται και δεν θέλει να βλέπει τηλεόραση. «Ο σταθμάρχης είναι λιγομίλητος, χαμένος στις σκέψεις του. Δεν θέλει να προαυλίζεται και αρνείται να αναφέρει ή να ακούσει κάποιον άλλο να αναφέρεται στη σιδηροδρομική τραγωδία. Μάλιστα, δεν παρακολουθεί τα όσα μεταδίδονται στην τηλεόραση, ενώ το μόνο που έχει ζητήσει μέχρι στιγμής, να έχει μαζί του, είναι ένα μικρό ραδιόφωνο».

Η υπερασπιστική γραμμή του

Με τον σταθμάρχη να έχει ομολογήσει τα τραγικά λάθη και την απειρία του, οι δικηγόροι του ετοιμάζουν την υπερασπιστική του γραμμή η οποία θα στηριχθεί στον ελλιπή τρόπο που εκπαιδεύτηκε αλλά και στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα «κλειδιά».

Ειδικότερα, αναφέρεται οι δικηγόροι του να υποστηρίζουν ότι:

-Δεν εκπαιδεύτηκε στην τηλεδιοίκηση.

-Δεν του είχαν δείξει όλες τις λειτουργίες του πίνακα ελέγχου.

-Ο πίνακας ελέγχου κυκλοφορίας υπολειτουργούσε.

-Τα κλειδιά στο σύστημα είχαν πρόβλημα.

Δείτε επίσης