Ελλάδα

Τέμπη: Ο πατέρας της Ελπίδας απαντά γιατί είπε «βάλσαμο» τις αποζημιώσεις

Δείτε βίντεο με όσα είπε στην εκπομπή «Το πρωινό» ο τραγικός πατέρας

Τέμπη: Ο πατέρας της Ελπίδας απαντά γιατί είπε «βάλσαμο» τις αποζημιώσεις
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Απάντηση στα επικριτικά σχόλια σχετικά με τη δήλωσή του πως τα μέτρα της κυβέρνησης είναι βάλσαμο, έδωσε ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο τραγικός πατέρας μίλησε για το πώς βιώνει η οικογένεια την απώλεια της 28χρονης. «Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια. Εμείς ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο "αντίο" στην κόρη μας. Και το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα δέκα. Πού είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου» ανέφερε αρχικά για την 28χρονη κόρη του ο Χρήστος Χούπας.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τη δήλωσή του ότι «τα μέτρα της κυβέρνησης είναι βάλσαμο στην πληγωμένη μας ψυχή» είπε: «Δεν με αγγίζουν αυτά. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αγγίζουν καθόλου. Το τι θα πει ο κάθε π… στο facebook δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός, με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου...».

Δείτε επίσης