Ελλάδα

Φρίκη στη Ν. Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονο κορίτσι από ίδρυμα - Τέσσερις συλλήψεις

Πώς η κοινωνική λειτουργός αποκάλυψε τον εφιάλτη της ανήλικης

Φρίκη στη Ν. Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονο κορίτσι από ίδρυα - Τέσσερις συλλήψεις
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία νέα φρικιαστική υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο διέμενε σε ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη, βλέπει το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ στη «σκιά» και των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 14χρονη κατά διαστήματα έφευγε από το ίδρυμα φιλοξενίας και έκανε αρκετές ώρες να γυρίσει, κινώντας τις υποψίες των κοινωνικών λειτουργών του ιδρύματος.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε κοινωνική λειτουργός του Ιδρύματος με φόντο τις συνεχείς απουσίες της 14χρονης τις τελευταίες ημέρες, στις 19 και στις 20 του μήνα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις των λειτουργών του Ιδρύματος, η 14χρονη διέφυγε τελευταία φορά στις 19 του μήνα στις 2 και 30 το μεσημέρι και επέστρεψε την επόμενη μέρα 20 του μήνα στις 8 και 15 το πρωί, ενώ ξαναέφυγε στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας, με αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα να αναζητείται από τους Αστυνομικούς.

Η φριχτή αποκάλυψη

Στις 6 το απόγευμα της 20ης Μαρτίου, η κοινωνική επιμελήτρια του ιδρύματος ενημερώθηκε από μια αλλοδαπή φιλοξενούμενη στο ίδρυμα ότι η μικρή έχει επαφές με έναν άνδρα με το ψευδώνυμο “Ταχίρ”, που όπως της είπε ήταν περίπου 30 ετών από την Ελευσίνα και ότι έχουν συμφωνήσει να την εκδίδει και να παίρνει χρήματα.

Η κοινωνική λειτουργός κατάφερε να μιλήσει με την 14χρονη, η οποία της είπε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ως το πρωί της Δευτέρας, ήταν σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες με ένα εκ των οποίων ήταν για ώρα κλεισμένη στο δωμάτιο.

Η επιμελήτρια, προσπάθησε μέσω της αδερφής της ανήλικης η οποία φιλοξενείται και αυτή στο ίδρυμα να την πείσει να επιστρέψει όμως η μικρή είπε στην αδερφή της ότι έχει συμφωνήσει με τον “Ταχίρ” να εκδίδεται για 100 ευρώ με την προϋπόθεση ότι θα της παρέχουν σπίτι στην Ελευσίνα όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Τα βίντεο και οι συλλήψεις

Μετά το παραπάνω συμβάν, ενημερώθηκε η Άμεση Δράση καθώς η μικρή τους είπε ότι έχει ραντεβού με τον “Ταχίρ” στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάνε στην Ελευσίνα. Πραγματικά, εκεί τον εντόπισαν στο αυτοκίνητο ένα μπλε Honda και του πέρασαν χειροπέδες ενώ λίγο αργότερα και άλλα δύο άτομα ηλικίας 23 ετών που φέρεται να είχαν έρθει σε ερωτική επαφή με την ανήλικη τραβώντας μάλιστα και βίντεο τα οποία παρέδωσαν στους αστυνομικούς συνελήφθησαν.

Η υπόθεση, αξιολογείται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ως άκρως σοβαρή καθώς το συγκεκριμένο κοριτσάκι είχε φύγει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες από τη δομή και μάλιστα είχαν εκδοθεί και σχετικές ανακοινώσεις από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Δείτε επίσης