Ελλάδα

Ν. Σμύρνη: Φριχτές αποκαλύψεις για τον μαστροπό «Ταχίρ» και τον εφιάλτη της 14χρονης

«Μίλησαν» τα κινητά, διάλογοι σοκ του μαστροπού με τους «πελάτες» - Την έπαιρνε από το ίδρυμα και την εξέδιδε σε ξενοδοχείο - Όλο το χρονικό της αποκάλυψης

Ν. Σμύρνη: Φριχτές αποκαλύψεις για τον μαστροπό «Ταχίρ» και τον εφιάλτη της 14χρονης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ σε ανοιχτή δομή φιλοξενίας Ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη, μετά τη σύλληψη τριών ατόμων που εξέδιδαν έναντι του ποσού των 100 ευρώ, 14χρονο κοριτσάκι το οποίο διέμενε στη συγκεκριμένη δομή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 14χρονη έφευγε συχνά από το ίδρυμα με τη θέλησή της και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί του ιδρύματος, έχουν κάνει πολλαπλές δηλώσεις εξαφάνισης στην Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε με το κοριτσάκι.

Τελευταία φορά, που το παιδί έφυγε από το ίδρυμα ήταν από τις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής και επέστρεφε στις 08:15 το πρωί της Δευτέρας για να φύγει πάλι στις 22:00 το βράδυ χωρίς να επιστρέψει ποτέ.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Στις 18:00 χθες το απόγευμα, η κοινωνική επιμελήτρια του ιδρύματος ενημερώθηκε από μια αλλοδαπή φιλοξενούμενη στο ίδρυμα ότι η 14χρονη έχει επαφές με έναν άνδρα με το όνομα «Ταχίρ», περίπου 30 ετών από την Ελευσίνα, και ότι έχουν συμφωνήσει να την εκδίδει και να της δίνει χρήματα.

Η κοινωνική λειτουργός κατάφερε να μιλήσει με την 14χρονη, και της ζήτησε να μην ξαναφύγει από την δομή.

Παράλληλα, η ανήλικη μίλησε με την 16χρονη αδελφή της και της αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει με τον «Ταχίρ» να εκδίδεται για 100 ευρώ με την προϋπόθεση ότι θα της παρέχουν σπίτι στην Ελευσίνα όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Η 16χρονη εκνευρίστηκε της πήρε το κινητό ώστε να την αποτρέψει να φύγει από την δομή.

Η 14χρονη έφυγε όμως χωρίς το κινητό.

Όταν της τηλεφώνησε ο «Ταχίρ», σήκωσε το κινητό η 16χρονη, προσποιήθηκε την αδελφή της και έκλεισε ραντεβού μαζί τους, έξω από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ στην Αγία Μαρίνα ώστε να μεταβούν στην Ελευσίνα.

Οι συλλήψεις και οι διάλογοι σοκ

Μετά το παραπάνω συμβάν, ενημερώθηκε η Άμεση Δράση που πήγε στην Αγία Μαρίνα, και εκεί τον εντόπισαν μέσα σε αυτοκίνητο τον «Ταχίρ» και τους δύο φίλους του και τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι δύο ομολόγησαν ότι είχαν συνευρεθεί με την 14χρονη σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όπως και ένας φίλος τους, 23 ετών που δεν ξέρουν άλλα στοιχεία του. Μάλιστα όπως είπαν στους αστυνομικούς είχαν τραβήξει και βίντεο με τις ερωτικές πράξεις του φίλου τους με την ανήλικη. Σύμφωνα με πληροφορίες τους έδειξαν το οπτικό υλικό που είχαν αποθηκεύσει στα κινητά τους.

Επίσης, βρήκαν συνομιλίες μεταξύ τους που έλεγαν: «να μιλήσουμε με την Α…. για δουλειά», «να κλείσουμε βίζιτα».

Κακουργηματική δίωξη στους 3

Σημειώνεται πως οι τρεις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθούν.

Για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 14χρονης έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών.

Δείτε επίσης