Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ο απόστρατος δεν ανατίναξε το αυτοκίνητο επειδή είχε πάρει χάπια

Τα χάπια για την αρρυθμία φαίνεται να έπαιξαν καθοριστικό λόγο και τελικά να έσωσαν τη ζωή του ίδιου και των διδύμων

Θεσσαλονίκη: Ο απόστρατος δεν ανατίναξε το αυτοκίνητο επειδή είχε πάρει χάπια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τα χάπια που είχε πάρει για την αρρυθμία φαίνεται πως ήταν καθοριστικός παράγοντας για να αποτραπεί τραγωδία στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν ο 62χρονος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας κλείστηκε στο αυτοκίνητο μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, ανοίγοντας φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, ο λόγος που ο 62χρονος δεν κατάφερε να ανάψει τον αναπτήρα και να προκαλέσει έκρηξη ήταν γιατί φέρεται να είχε πάρει χάπια αντιαρρυθμικά.
Σημειώνεται, πως τόσο ο 62χρονος όσο και τα δίδυμα παιδιά του βγήκαν από το αυτοκίνητο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

«Δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του. Ακόμη και μετά από ώρα δεν μπορούσε να συνέλθει. Αυτά τα χάπια που πήρε έριξαν τους παλμούς της καρδιάς του πολύ και δεν τον άφησαν να ανάψει τον αναπτήρα και να ανατινάξει το αυτοκίνητο» δήλωσε στο thestival.gr αστυνομικός που βρέθηκε στο Μελισσοχώρι την ώρα του συμβάντος.

Η σωτήρια επέμβαση των αστυνομικών

Την σωτήρια επέμβαση των αστυνομικών που έφτασαν πρώτοι στο σημείο όταν ενημερώθηκαν για τον πατέρα που είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητό στο Μελισσοχώρι της Θεσσαλονίκης με τα δύο δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 2,5 ετών, έχοντας ανοίξει μια φιάλη υγραερίου, αποτυπώνουν οι φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται το παρμπρίζ που έσπασαν οι αστυνομικοί για να μπουν στο αυτοκίνητο και να βγάλουν τα δύο παιδιά και τον 62χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας, οι δύο φιάλες υγραερίου που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του και τα παιδικά καθίσματα κάτω από τα οποία είχε ανοίξει τη μια από τις δύο φιάλες.

Δείτε τις φωτογραφίες

thess_amaksi_paidia_in__2_
thess_amaksi_paidia_in__8_
thess_amaksi_paidia_in__9_
thess_amaksi_paidia_in__1_
thess_amaksi_paidia_in__4_
thess_amaksi_paidia_in__3_
thess_amaksi_paidia_in__10_
thess_amaksi_paidia_in__5_
thess_amaksi_paidia_in__7_
Πηγή: Με πληροφορίες από το thestival.gr και mega

Δείτε επίσης